„Škoda“ atradimai ant dviračio šį sezoną pritraukė tūkstančius | Kas vyksta Kaune

„Škoda“ atradimai ant dviračio šį sezoną pritraukė tūkstančius

„Škoda“ nuotr.

Pasibaigė jau antras, net keturis mėnesius trukęs aktyvaus žaidimo „Škoda atradimai Kaune ir Kauno rajone“ sezonas. Šiais metais sulaukta dar didesnio susidomėjimo – įtraukiančioje pramogoje, kurios tikslas yra dviračiu apminti kuo daugiau lankytinų Kauno objektų dalyvavo daugiau nei 2500 žmonių. Iš jų net 800 aplankė visus privalomus 50 punktų.

„Aktyvumas, bet kokiu atveju, yra įspūdingas: juk jeigu atsižvelgtume į sąlygą, kad norint varžytis dėl prizų reikėjo apvažiuoti bent 20 objektų, įsitikintume, kad kauniečiai tikrai labai pasistengė!“ – pasakoja viena iš žaidimo organizatorių, „Škoda“ Kaune rinkodaros vadovė Ilona Skėrytė.

Šiais metais buvo interaktyvūs

Kauniečių ir miesto svečių pamiltas žaidimas kasmet tobulėja: šį sezoną ne tik išsiplėtė jo ribos (prie lankytinų objektų prijungtas ir Kauno rajonas), bet ir techninės galimybės: viskas vyko specialiai tam sukurtoje programėlėje „Škoda atradimai“.

„Programėlė pavertė žaidimą ne tik dar patogesniu (objektus buvo galima rasti vadovaujantis GPS), bet ir edukaciniu: kiekvienas objektas programėlėje turėjo patrauklų aprašymą su specialia audio versija. Džiaugiamės, kad kartu su „Kaunas In“ pavyko sukurti tobulą sprendimą mūsų vizijai: aktyviam laisvalaikiui, kurio metu nuolatos sužinai ir kažką naujo“, – pasakoja I. Skėrytė.

Objektai, pasak jos, parinkti patys įvairiausi: nuo gatvės meno iki gamtos paminklų, nuo modernių instaliacijų iki tiesiog jaukiausių miesto vietų. „Esame tikri, kad jų ir toliau tik daugės“, – priduria I. Skėrytė.

Sėsti ant dviračių kvies ir kitais metais

Prizai „Škoda atradimai Kaune ir Kauno rajone“ dalyviams jau išdalinti. Pagrindiniu ir didžiausiu iš jų tapo kelionė į „Škoda“ gimtinę Čekiją, antrosios vietos laimėtojas apdovanotas specialiu dviračių laikikliu, o trečiosios – apsilankymu „Vytautas mineral SPA“. Net 100-tas dalyvių, aplankiusių visus objektus, džiaugsis praktiškais dviračių žibintais.

„Tikimės, kad po savotišką laimėjimą iš šio žaidimo parsivežė visi: juk viena nuostabiausių dovanų yra laikas, praleistas kartu tyrinėjant savo miestą, – šypsosi I. Skėrytė ir pažada, kad žaidimas sugrįš ir kitą sezoną. – Tikrai dar rasime kuo nustebinti.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA