Į Lietuvą sugrįžta nepaprastai šilti orai | Kas vyksta Kaune

Į Lietuvą sugrįžta nepaprastai šilti orai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienio dieną dangų dengiant tankūs debesys, saulė pro debesis pasirodys tik vietomis, didesnė tikimybė Pietų Lietuvoje. Pučiant stiprokam pietryčių vėjui į šalį plūs šilto oro masė, sekmadienį dar smarkiau kilstelėsianti termometrų stulpelius.

Kaip skelbia Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba, sekmadienio naktį pragiedrulių pasirodys jau daugelyje rajonų, žymesnio lietaus būti neturėtų. Kai kuriose vietovėse nusidrieks neilgai trunkantis rūkas. Pietryčių vėjas aprims, o į šalį ims plūsti dar didesnė šiluma, todėl temperatūra naktį pažemės tik iki 4-9 laipsnių.

Sekmadienio dieną bus ir tankių debesų, ir giedresnio dangaus plotų – tankesni debesys turėtų dengti pietrytinius šalies rajonus. Žymesnio lietaus nenumatoma. Nestiprus vėjas toliau pūs iš pietryčių. Termometrai, atslenkant labai šilto oro masei, popietę rodys 9-13 laipsnių šilumą.

Pirmadienį orai keisis nežymiai. Vyraus debesuoti su pragiedruliais orai, lietaus tikimybė maža. Vėjas pūs iš pietryčių, vidutiniu stiprumu. Naktį temperatūra pažemės iki 4-9, dieną pakils iki 9-13 laipsnių šilumos.

Detalią orų prognozę galite peržvelgti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA