„Mercedes-Benz“ savininkui Šilainiuose smarkiai nepasisekė | Kas vyksta Kaune

„Mercedes-Benz“ savininkui Šilainiuose smarkiai nepasisekė

Skaitytojos nuotr.

Šeštadienio rytas automobilį Šilainiuose palikusiam vairuotojui buvo labai nemalonus. Nuo „Merecedes-Benz“ universalo vagišiai „nuavė“ visus keturis ratus. Kauniečiams pavyko pasiaiškinti kai kurias įvykio detales ir net sugalvoti potencialią vagystės schemą.

Su „Kas vyksta Kaune“ susisiekusi automobilio savininke prisistačiusi moteris pasakojo, kad apvogtas „Mercedes-Benz“ stovėjo Rietavo gatvėje. „Gal kas matė kaip nusukinėjo ratus?“ – pagalbos prašė kaunietė, pridūrusi, kad policijai apie įvykį pranešta.

Naktį dingo ratai su padangomis, ilgapirščiai paliko tik 5 iš 20 ratų varžtų. Anot nukentėjusiosios, dar neaišku, ar sveiki automobilio slenksčiai, mat transporto priemonė ne itin pedantiškai palikta ant statybinės tvoros stovų, tad nuostoliai bus tikslinami.

„Mercedes-Benz“ „avėjo“ juodus lengvojo lydinio ratus / Skaitytojos nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad šiandien adresu Rietavo g. 11 gautas pranešimas apie dingusius keturis „Mercedes-Benz“ ratus.

Apie „basą“ automobilį pareigūnams pranešė ne savininkai, o neįprastą vaizdą pastebėję saugos tarnybos darbuotojai. Policija tikslina įvykio aplinkybes.

Automobilis be ratų pastebėtas dar ankstų rytą / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Tuo metu transporto priemonės savininkai pasiaiškino, kad prie „Mercedes-Benz“ apie 4 val. ryto privažiavo kitas automobilis, iš kurio išlipę vaikinai nusuko ir susikrovė ratus.

Vienas aktyvus šilainiškis socialinio tinklo grupėje pastebėjo padėką keturiems vaikinams, pavežėją pavaišinusiems kava. Esą tai galėjo būti vagys, kur nors palikę automobilį su ratais ir išsikvietę pavežėjimo įmonės transportą, o pakeliui užsukę kavos.

Beje, ratų „entuziastų“ dėmesį lapkričio 14 d. patraukė ir Dainavoje paliktas automobilis. Stebėjimo kamerų užfiksuotoje medžiagoje matyti, kaip vyras nuima dviejų ratų gaubtus, tačiau neaiškių priežasčių palikęs grobį pabėga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA