Savaitgalio renginių apžvalga: veiklos užteks visam savaitgaliui | Kas vyksta Kaune

Savaitgalio renginių apžvalga: veiklos užteks visam savaitgaliui

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nepaisant to, jog lapkritis įpusėjo ir nenumaldomai artėja žiema, savaitgalį Kaune laukiama daug renginių – ir didelių, ir mažų, nuo koncertų iki parodų ir mugių. Šį savaitgalį dėmesio verti renginiai yra grožio paroda moterims „Moters pasaulis 2019“, pirmą kartą vykstanti knygų mugė „Kaunas Art Book Fair“ bei Kaune prasidedantis Europos kino festivalis „Scanorama 2019“

Ketvirtadienis

Nuo 10 val. ir visą savaitgalį Kauno „Žalgirio arenoje“ vyks mados, stiliaus ir grožio paroda „Moters pasaulis 2019“. Parodoje bus galima susipažinti su naujausiomis mados, stiliaus ir grožio tendencijomis, vyks konferencijos, seminarai, konkursai, mokymai ir kita. Parodos lankymas mokamas.

16:35 val. Kaune startuos Europos šalių kino forumas „Scanorama 2019“. Šiemet festivalis pristatys laukiamiausias Europos kino naujienas ir lietuvių kino darbus, įdomiausius kino debiutus, aštriausius eksperimentus. Festivalis debiutuos su vokiečių ir ukrainiečių kino filmu „Ugnikalnis“. Iki pat lapkričio 24 d. bus galima išvysti įvairių filmų iš skirtingų Europos šalių. Daugiau apie filmų festivalį ir išsamią programą galite rasti čia.

18:00 val. Raudondvario meno inkubatoriuje vyks koncertas „4 istorijos“. Dalyviai turės progą mėgautis muzikos šedevrais, kuriuos atliks žinomiausi šio stiliaus Lietuvoje atlikėjai: Ona Kolobovaitė (sopranas), Egidijus Bavikinas (tenoras) ir Kauno valstybinio muzikinio teatro baleto artistai – Justina Vitkutė ir Gintaras Visockis. Koncertas mokamas.

Penktadienis

19 val. „Renginių Oazėje“ vyks akustinis Jurijaus Veklenko koncertas. Koncerte skambėsiančią programą atlikėjas ruošia atsakingai ir žada, kad nuskambės ne tik visiems gerai žinoma daina „Run With The Lions“, bet ir daug gerai atrinktos muzikos. Koncertas mokamas.

21 val. Restorane „Bernelių užeiga“ Šilainiuose vyks legendinės grupės „16 Hz“ koncertas. Grupė kviečia šėlti kartu su puikiai žinomomis dainomis. Koncertas mokamas.

Šeštadienis

Nuo 11 val. iki pat sekmadienio Kauno fotografijos galerijoje vyks pirmą kartą organizuojama meno leidinių mugė „Kaunas Art Book Fair“. Mugės metu leidinius pristatys 20 leidėjų, menininkų ir knygynų, kartu vyks „Steidl“ leidyklos knygų paroda, paskaitos, kūrybinės dirbtuvės vaikams, diskusijos, knygų pristatymai, skaitymai bei menininko ir žurnalo „Starship“ (Berlynas) leidėjo filmų programa „Nėra lengva, bet“. Lankymas nemokamas.

20 val. Nuo Prekybos centro „Urmas“ vyks automobilių orientacinės varžybos „Crazy trip Kaunas“. Varžybų metu dalyviai spręs ir vykdys užduotis, keliaus po miestą rinkdami taškus ir varžydamiesi dėl prizų. Norint dalyvauti varžybose, reikalinga registracija.

Sekmadienis

10 val. Kauno kultūros centre vyks TEDxKaunas konferencija „Message in a Bottle“ (liet. Žinutė butelyje). Konferencijos metu dalyviai iš viso pasaulio dalinsis savo istorijomis apie įvykusius bei vykstančius įvykius bei viltis ateičiai.

12 val. Girstučio rūmuose vyks interaktyvus šou-spektaklis „Nuotykiai Legolende“. Tai istorija, pilna nutrūktgalviškų nuotykių, kurios metu vaikai ne tik spręs interaktyvias užduotis, bet ir susitiks su robotais transformeriais bei kitais miesto gyventojais.

Daugiau apie renginius vykstančius Kaune ir visoje Lietuvoje galite rasti „Kas vyksta Kaune“ renginių kalendoriuje. Savaitgalis – vestuvių metas, tad nepamirškite pasveikinti draugų ir artimųjų apsilankę portalo vestuvių rubrikoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA