Po „Žalgirio“ arenos stogu prasideda paroda „Moters pasaulis 2019“ | Kas vyksta Kaune

Po „Žalgirio“ arenos stogu prasideda paroda „Moters pasaulis 2019“

Organizatorių nuotr.

Trečiąjį lapkričio savaitgalį Kaune susiburs keliasdešimt tūkstančių mada, stiliumi ir grožiu besidominčių moterų iš Lietuvos ir kitų kaimyninių valstybių. Į laikinosios sostinės centre įsikūrusią „Žalgirio areną“ sugrįžta 17-uosius metus iš eilės organizuojama, didžiausia mados ir grožio paroda Baltijos šalyse – „Moters pasaulis 2019“.

Susipažinti su grožio tendencijomis ir naujienomis bei pasisemti įkvėpimo kviečia garsios visuomenės, verslo bei pramogų atstovės.

„Pirmosios parodos metu – 2003-iaisiais – galėjome tik svajoti apie tokį gausų lankytojų, dalyvių ir pranešėjų skaičių, kuriuo džiaugiamės šiandien. Per mažiau nei dvidešimt metų „Moters pasaulis“ išaugo dešimt kartų ir vien praėjusiais metais sutraukė 40 tūkst. lankytojų, Kauną savaitgaliui paversdamas didžiausiu mados ir grožio centru Baltijos šalyse.

Pagrįstai tikimės, kad papildyta parodos programa šiemet sutrauks netgi dar daugiau skirtingo amžiaus moterų bei merginų“, – sako parodą organizuojančios UAB „Ekspozicijų centras“ generalinis direktorius Erikas Piskunovas.

Anot organizatoriaus, dydžiu ir mastu konkurentų visose Baltijos šalyse neturinti paroda „Moters pasaulis“, prasidėjo nuo kiek mažiau nei 50 dalyvių stendų LSU manieže. Šiandien ji – užpildo visus tris „Žalgirio arenos“ aukštus.

Nuo grožio ir mados iki verslumo ir lyderystės

„Pastebime, kad „Moters pasaulis“ tapo tarsi gražia rudeniška tradicija, skatinančia drauges, seses, mamas ir dukras susitikti bei kartu praleisti smagų moterišką savaitgalį.

Per keturias parodos dienas lankytojos gali ne tik apsipirkti, susipažinti su stiliaus tendencijomis ar naujaisiais mados kūrėjais, bet ir įsitraukti į įvairias diskusijas, išgirsti ne vieną su verslumu, grožiu, mada ar sveika gyvensena susijusį specialistų pranešimą“, – sako UAB „Ekspozicijų centras“ generalinis direktorius.

Šiemet parodos „Moters pasaulis 2019“ metu vyks daugiau nei 30 skirtingų renginių, konferencijų, diskusijų bei pranešimų. Tarp pranešėjų ir dalyvių – tokie garsūs visuomenės bei verslo atstovai, kaip televizijos laidų vedėja Livija Gradauskienė, ar aktorius, lektorius Andrius Žebrauskas.

„Pirmą parodos dieną lankytojas kviečiame dalyvauti jau tradicine tapusioje, verslumą ir lyderystę skatinančioje konferencijoje „Formulė: versli ir laiminga. Kitu kampu“. Tuo tarpu penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį mūsų dalyviai bei kviestiniai svečiai yra paruošę dešimtis naudingų pranešimų apie sveikatą, kosmetikos ir makiažo tendencijas, madą bei grožį. Daugiau informacijos apie juos lankytojai galės rasti parodos programoje“, – sako E. Piskunovas.

Paroda „Moters pasaulis“ / Organizatorių nuotr.

Organizatorius pažymi, kad, kaip įprasta, lankytojų lauks ir kasmet bene daugiausiai žiūrovų dėmesio pritraukiantis „Mados ir grožio šou – dizainerių kolekcijų pristatymas“ bei pasaulio ilgaplaukės rinkimai.

Diskusijos su socialinių tinklų žvaigždėmis

Greta jau tradiciniais tapusių renginių, anot organizatoriaus, trečiąjį lapkričio savaitgalį „Žalgirio arenoje“ bus pristatoma nauja „Moters pasaulis“ diskusijų erdvė.

„Kasmet siekiame sukurti programą, kuri būtų įdomi įvairaus amžiaus, įvairiomis temomis besidominčioms moterims. Natūralu, jog išryškėjant naujiems visuomenės nuomonės lyderiams ir mūsų gyvenimą vis labiau užvaldant socialinėms medijoms, atitinkamai turi augti ir „Moters pasaulis“.

Tad šių metų naujiena – pramogų erdvė, skirta atviroms diskusijoms su garsiomis, socialiniuose tinkluose kasdien šimtus tūkstančių moterų įkvepiančiomis nuomonės lyderėmis“, – sako UAB „Ekspozicijų centras“ generalinis direktorius.

Ketvirtadienį į pramogų erdvėje vyksiančią diskusiją lankytojus kvies beveik 300 tūkst. sekėjų socialiniuose tinkluose turinti, žinoma pramogų pasaulio atstovė Karolina Meschino. Taip pat renginio erdvėse lankytojų lauks dainininkė Natalija Bunkė ir kitos garsios šalies moterys.

Grožio profesionalams – tarptautinio lygio renginiai

Reikšmingą kasmetinės parodos „Moters pasaulis 2019“ dalį sudarys ir Lietuvos kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos (toliau – „KIGSA“) organizuojami renginiai grožio srities profesionalams.

„Visažistai, plaukų stilistai bei dizaineriai susikaus „Art Battle“ konkurse. Antakių, blakstienų ir makiažo profesionalės turės išskirtinę galimybę mokytis iš Europoje pripažintų užsienio ekspertų, susipažinti su naujausiomis kosmetikos priemonėmis bei vyraujančiomis grožio tendencijomis“, – teigia organizatorius.

Tarp „KIGSA“ organizuojamų mokomųjų renginių profesionalams – aukščiausio lygio antakių dizaino ir formavimo kursai su specialiste Oleksandra Kuznetsova (Ukraina), tarptautinė antakių ir blakstienųkonferencija „Lash&Brow Conference Lithuania 2019“, makiažo mokymai su Anna Matveyeva (Ukraina).

17-oji kasmetinė mados, grožio ir stiliaus paroda „Moters pasaulis 2019“ vyks šį ketvirtadienį-sekmadienį, lapkričio 14-17 dienomis Kauno „Žalgirio arenoje“.

Lankytojų lauks virš 400 dalyvių iš Lietuvos ir kaimyninių valstybių, pristatančių grožio, mados, stiliaus, laisvalaikio, sveikos gyvensenos produktus bei paslaugas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA