Audito ir verslo konsultacijų įmonė plečiasi Kaune: žada samdyti daugiau darbuotojų | Kas vyksta Kaune

Audito ir verslo konsultacijų įmonė plečiasi Kaune: žada samdyti daugiau darbuotojų

V. Pilkausko nuotr.

Audito ir verslo konsultacijų įmonė „Ernst & Young Baltic“ priklausanti pasauliniam profesinių paslaugų įmonių tinklui, plečia veiklą Kaune ir keliasi į SBA grupės vystomą verslo centrą BLC 2.

„Ernst & Young Baltic“ nuomosis 430 kv. metrų patalpas biurų pastate greta SBA atnaujinamos Vienybės aikštės miesto centre, teigiama SBA pranešime.

„Dėl kvalifikuotų darbuotojų Kaunas tampa vis patrauklesne kryptimi tarptautinių ir vietos kompanijų plėtrai. Tačiau žengti drąsesnius žingsnius šiame mieste kurį laiką ribojo aukščiausios klasės biurų deficitas.

Vienos pirmaujančių pasaulyje profesinių paslaugų bendrovės Lietuvos padalinio plėtra rodo, kad aukštus standartus darbo vietai ir darbuotojų savijautai keliantys klientai pasirinkimą jau turi. Pagal „Ernst & Young Baltic“ reikalavimus biurą įrengsime dar iki Kalėdų“, – sako BLC 2 verslo centrą vystančios SBA nekilnojamojo turto bendrovės „Urban Inventors“ vadovas Lionginas Šepetys.

„Ernst & Young Baltic“ į Kauną įžengė prieš dvejus metus. Šiuo metu čia įkurtame biure dirba ketvirtadalis iš 120 Finansų valdymo ir apskaitos paslaugų padalinio Lietuvoje darbuotojų. „Ernst & Young Baltic“ suplanavo tolesnę plėtrą ir ketina samdyti daugiau darbuotojų Kaune.

„Pirmasis plėtros projektas pateisino mūsų lūkesčius. Matydami augantį klientų ratą bei didėjantį kandidatų, norinčių dirbti pas mus skaičių, žengiame kitą žingsnį ir išsinuomojame didesnes patalpas.

„Ernst & Young Baltic“ lanksti darbo programa užtikrina galimybę suderinti darbą ir studijas, o kasdien gaunamos užklausos apie mūsų darbo pasiūlymus prisideda prie mūsų bendrovės tikslų teikti kokybiškas paslaugas, tad planuojame samdyti ir daugiau darbuotojų ateityje“, – sakė Andrius Jūrelė, „Ernst & Young Baltic“ finansų valdymo ir apskaitos paslaugų skyriaus vadovas Lietuvoje.

Šiemet baigiamu 13 000 kv. metrų nuomojamo ploto BLC 2 aktyviai domisi ir kitos kompanijos, kurių poreikiai plotui svyruoja nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių kvadratinių metrų.

„Augančioms įmonėms aktualu įsikėlus į naują biurų pastatą turėti galimybę jame plėstis. Potencialūs klientai akcentuoja ir miesto centro, automobilių parkavimo vietos svarbą. Šiuo metu su keletu bendrovių derybos dėl biurų nuomos jau galutinėje stadijoje, su kitomis dar vyksta pokalbiai. Būsimiems klientams jau rezervuota daugiau nei pusė BLC 2 ploto“, – sako „Urban Inventors“ komercijos padalinio vadovas Giedrius Muliuolis.

SBA investicijos į BLC 2 verslo centrą ir Vienybės aikštės rekonstrukciją siekia 40 mln. eurų. Vien į Vienybės aikštės atnaujinimo projektą investuota 10 mln. eurų, iš jų apie 5 mln. eurų – į viršutinę jos dalį ir aplinkos sutvarkymą.

Tai istoriškai didžiausia investicija į centrinės aikštės projektą Lietuvoje. Vienybės aikštė pripažinta geriausia miesto erdvės kategorijoje Vokietijos parlamento iniciatyva įsteigtos Dizaino tarybos tarptautiniuose apdovanojimuose.

Aikštėje šiuo metu vykdomi baigiamieji darbai: baigiamas kloti iš Portugalijos atvežtas šviesus granitas, medžiais bei kitais augalais jau apželdintos žaliosios zonos, išlietos specialaus betono formos aktyvaus laisvalaikio mėgėjams, įrengiami fontanai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA