Susirūpinęs kaunietis: neduok Dieve, kas nors prisilies | Kas vyksta Kaune

Susirūpinęs kaunietis: neduok Dieve, kas nors prisilies

Skaitytojo nuotr.

Penktadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalijo nerimą keliančiu vaizdu greta viešojo transporto stotelės miesto centre. Prie geležinkelio stoties atidarytomis durelėmis palikta paskirstymo dėžutė, iš jos styro aplink stulpą apsiviję laidai.

[galerija kiek=”4″]

„Važiuodamas viešuoju transportu į darbą jau daugiau nei savaitę ant apšvietimo stulpo stotelėje „Geležinkelio stotis“ pastebiu atidarytą elektros skydinę“, – M. K. Čiurlionio gatvėje, ties Stoties turgumi, matytą vaizdą apibūdino Šarūnas.

Anot jo, stotelėje būna nemažai žmonių, iš mokyklos grįžtančių vaikų, kurie aplink stulpą dūksta, laksto žaisdami gaudynes. „Neduok Dieve, kas nors ten prisilies… O esant dideliai santykinei oro drėgmei ar lyjant aukšta įtampa gali nutrenkti ir per atstumą – nelaimė garantuota“, – įsitikinęs kaunietis.

Apie šį stulpą pirmadienį ryte vyras teigė pranešęs elektros tiekimo bendrovei „Ignitis“ – šios atstovai esą sakė, kad stulpas ne jų, bet pažadėjo pažiūrėti. „Šiandien jau penktadienis ir, kaip matau, niekas skydinės taip ir neuždarė“, – apgailestavo skaitytojas.

Gatvių apšvietimo tinklus eksploatuojančios bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ dispečeris „Kas vyksta Kaune“ penktadienio popietę informavo, kad pranešimas apie atlapotą paskirstymo dėžutę iki šiol fiksuotas nebuvo.

Darbuotojai turėtų nuvažiuoti patikrinti stulpą dar šiandien. Dispečeris aiškino, kad dieną pavojaus būti nukrėstam elektros nėra, kadangi šviestuvai išjungti, tačiau tamsiu paros nagų geriau nekišti – iki vakaro paskirstymo dėžutę tikimasi sutvarkyti.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA