Domeikavoje – „Volkswagen“ skrydis į kebabinę (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Domeikavoje – „Volkswagen“ skrydis į kebabinę (papildyta)

Skaitytojų nuotr.

Ankstų penktadienio rytą tvyrant tirštam rūkui, liūdnai pasibaigti galėjęs eismo įvykis užfiksuotas Domeikavoje. Prie pat Kauno esančioje gyvenvietėje automobilis „Volkswagen“ rėžėsi į kebabinę.

[galerija kiek=”4″]

Kaip apie 7.30 val. dalijosi „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, automobilis trenkėsi į greta „Express Market“ esančią „Būk sotus“ greitojo maisto užkandinę. Čia, pasakojo liudininkai, suvažiavo policija ir ugniagesiai.

Įvykio vietoje užfiksuotose nuotraukose matyti, kad pastatas pakrypęs ir nemenkai apgadintas. Išverstos kebabinės durys, kliuvo ir šalia stovinčiam viešojo transporto stotelės ženklui.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie avariją Bažnyčios g. 4 gautas 7.03 val. – į užkandinę atsitrenkė automobilis „Volkswagen“.

Pareigūnai dar dirba įvykio vietoje, tikslinamos nelaimės aplinkybės, tad duomenų apie galimai sužalotus žmones ir vairuotojo blaivumą pašnekovas nepateikė.

Susisiekus su Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos pamainos vyresniąją gydytoja, ji informavo, kad greitosios medikai apžiūrėjo vieną vyrą, tačiau į ligoninę jis nevežtas.

Bažnyčios gatvėje šiek tiek stoja eismas, tačiau transporto pralaidumas nėra smarkiai sumažėjęs. Vairuotojai socialiniuose tinkluose juokavo, kad Domeikavoje kebabų šiandien nebus, o kažkas netikėtai gavo išeiginę. Diskusijos dalyviai pastebėjo, kad tvyrant šitokiam rūkui sąlygų neįvertinę vairuotojai skuodžia per greitai.

Kaip penktadienio rytą pranešė Eismo informacijos centras, pietų ir vidurio Lietuvoje, ypač Kauno apskrityje, formavosi stiprus rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekė tik 50 metrų. Valstybinės reikšmės kelių dangos Lietuvoje daugiausia sausos, vietomis yra drėgnų kelių ruožų.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šalyje kritulių nefiksuojama, oro temperatūra siekia nuo 2 iki 6 laipsnių šilumos. Dieną lietaus nenumatoma, oras šils iki 6-10 laipsnių.

Papildyta 9.17 val.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su kebabinę valdančios įmonės „Sotus“ vadovu Gedeminu Anušausku, šis patvirtino, kad šiandien užkandinė greičiausiai nedirbs. Laukiama, kol padarytą žalą užfiksuos ir įvertins draudimas.

Ko gero, alkani Domeikavos kebabų entuziastai liks ir savaitgalį, nes kioskas ne juokais suniokotas: apgadintas ir persikreipęs fasadas, išverstos durys, viduje stovėjęs šaldiklis.

G. Anušauskas džiaugėsi, kad išvengta žmonių sužalojimų – įvykis galėjo baigtis daug liūdniau, mat „Volkswagen“ nubloškė stotelės suoliuką, kur popiet būriuojasi nemažai žmonių.

Kaip geras marketingo specialistas, UAB „Sotus“ vadovas žadėjo pranešti kai kebabinė grįš į rikiuotę, o šio patiekalo mėgėjus kvietė užsukti į kitas tinklo užkandines Savanorių prospekte ir A. Baranausko gatvėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA