Kaunietis apstulbęs: traukiniu į Kauną atvykusiems keleiviams tenka vytis autobusą | Kas vyksta Kaune

Kaunietis apstulbęs: traukiniu į Kauną atvykusiems keleiviams tenka vytis autobusą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmomis lapkričio dienomis minint šventines dienas keitėsi Kauno autobusų tvarkaraščiai. Tiesa, pasak kauniečių, į pasikeitusius maršrutus įtraukti ne visi autobusų sustojimai, o iš traukinio išlipusiems keleiviams tenka vytis 39 autobusą.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojas, pasipiktinęs 39 autobuso maršruto pokyčiais šventinėmis dienomis. „Šiandien beveik visi (39 numerio autobusai – „Kas vyksta Kaune“) atvažiuojantys nuo Neveronių pusės nestoja „Laikinoji geležinkelio stotis“ sustojime“, – teigė kaunietis.

Pasak skaitytojo, pagal šventinėms dienoms pritaikytą maršrutą, 39-ajam autobusui priklauso sustoti stotelėje „Parko g.“, kuri yra už šimto metrų nuo sustojimo „Laikinoji geležinkelio stotis“. Įprastai šiuo maršrutu kursuojantis autobusas sustoja abejose, gretimai esančiose stotelėse, tačiau į šventinių dienų maršrutą sustojimas „Laikinoji geležinkelio stotis“ neįprogramuotas.

„Iš traukinio išlipę keleiviai ateina su lagaminais, o vairuotojas vos pristabdo prie „Laikinosios geležinkelio stoties“, durų neatidaro, ir sustoja tik „Parko g.“ sustojime“, – pasakojo kaunietis.

Skaitytojo teigimu, lagaminais apsikrovusiems keleiviams tenka vytis 39-tą autobusą ir bėgti iki „Parko g.“ sustojimo.

„Pats mačiau kaip bėgo ir užsieniečiai atvykę, lagaminais apsikrovę, vos vos spėjo“, – nurodė keleivis.

Kaunietis teigė, kad pasiteiravus autobuso vairuotojo, kodėl nestojama „Laikinosios geležinkelio stoties“ sustojime, gavo atsakymą, kad ši situacija – ne vairuotojų problema. Vairuotojas nurodė, kad pagal naujus, šventinėms dienoms skirtus grafikus, 39 maršruto autobusui priklauso sustoti tik „Parko g.“ stotelėje.

„O keleiviai nežino ir laukia „Laikinosios geležinkelio stoties“ sustojime“, – kitus keleivius perspėja pasakojimu pasidalinęs kaunietis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA