Skaitytojų video: naktiniame Kauno centre – aistros tenkinimas viešoje vietoje | Kas vyksta Kaune

Skaitytojų video: naktiniame Kauno centre – aistros tenkinimas viešoje vietoje

Vaizdo įrašo stopkadras

Šeštadienį Kauno centre naktinėjęs jaunimas buvo šokiruotas šalia greitojo maisto restorano „Hesburger“ pamatyto vaizdo – čia kauniečiai išvydo save lytiškai tenkinantį vyrą.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietis, kuris pasidalino nufilmuotu lytinį organą demonstruojančio vyro vaizdo įrašu. Juo pasidalinęs skaitytojas teigė siekiantis sugėdinti tokius viešosios tvarkos pažeidėjus, kad panašūs atvejai Kauno viešose vietose nepasikartotų, nes tai yra nepadoru ir amoralu.

Vaizdo įrašą atsiuntęs skaitytojas nurodė, kad užfiksuotas veiksmas vyko naktį iš šeštadienio į sekmadienį, šalia Ožeškienės g. esančio greitojo maisto „Hesburger“ restorano.

Remiantis LR baudžiamojo kodekso 284 straipsniu, tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA