Aktuali informacija keliausiantiems Vėlinių savaitgalį: Kauno pareigūnai praneša apie eismo pakeitimus | Kas vyksta Kaune

Aktuali informacija keliausiantiems Vėlinių savaitgalį: Kauno pareigūnai praneša apie eismo pakeitimus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ilgąjį savaitgalį, minint Vėlines, daugelis gyventojų keliaus lankyti artimųjų kapų. Dėl intensyvaus transporto priemonių srauto keliuose ir galinčių susidaryti spūsčių – galimi eismo pakitimai. Kauno policijos pareigūnai dirbs tiek keliuose, tiek ir prie kapinių, kur padės reguliuoti transporto priemonių judėjimą, kad eismas vyktų sklandžiai ir saugiai.

Kauno apskrities policijos pareigūnai miesto ir rajono gyventojams bei atvykusiems svečiams primena apie eismo pakitimus lapkričio 1-2 dienomis.

Eismas prie Romainių kapinių nuo 6 iki 21 val. vyks tik viena kryptimi nuo Baltų pr. Nuo Ugnės gatvės Šilainių plentu link Romainių kapinių eismas bus ribojamas.

Karmėlavos, Eigulių, Seniavos, Panemunės, Petrašiūnų ir visose kitose kapinėse eismas vyks įprasta tvarka, tačiau privalu stebėti kelio ženklus, kadangi transporto priemonių judėjimo kryptis, atsižvelgiant į gyventojų srautą, gali būti koreguojama.

Esant galimybei rekomenduojama rinktis viešąjį transportą, o juo naudojantis – atidžiai stebėti grafiką, kadangi savaitgalį kai kurių maršrutų laikas keisis.

Kauno apskrities policijos pareigūnai primena, kad vairuotojai, paliekantys stovėti automobilį, įsitikintų, ar tai daroma leistinoje vietoje, netrukdant eismui.

Taip pat kilus bet kokiems klausimams, ar prireikus pagalbos, raginama drąsiai kreipkitės į budinčius policijos pareigūnus, kadangi ilgąjį savaitgalį jie darbuosis prie kapinių vardan eismo ir jūsų pačių saugumo.

Kai kur gali susidaryti spūstys, tad apgalvokite tai planuodami savo kelionę ir maršrutą, esant galimybei išvykite anksčiau ir kelyje būkite kantrūs, pasirinkite ne maksimalų leistiną, o saugų greitį.

Vis anksčiau temstant dėmesingesni turi būti ne tik automobilių vairuotojai, bet ir pėstieji eismo dalyviai, kurie rūpindamiesi ne tik savo, bet ir artimųjų saugumu tamsiuoju paros metu būtinai dėvėtų atšvaitą.

Kauno apskrities policijos pareigūnai ragina gyventojus kelyje išlikti budriems, elgtis atsakingai, laikytis visų kelių eismo taisyklių, kad kiekvienas saugiai pasiektų savo kelionės tikslą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA