Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ vėl dirba visu pajėgumu | Kas vyksta Kaune

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ vėl dirba visu pajėgumu

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Likvidavus elektros gedimo pasekmes PLC „Mega“ duris vėl atvėrė visos parduotuvės, pramogos, laisvalaikio ir paslaugų centrai.

„Dėka savo srities profesionalų, gedimas pašalintas per mažiau nei 24 valandas. Elektros tiekimas pilnai atstatytas šiąnakt, 2 val. nakties, atlikti tinklo bandymai ir rytą pasitikome dirbdami įprastu rėžimu“, – sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės UAB „Baltic RED“ rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Kaip skelbiama pranešime spaudai, dėl spalio 25 d. įvykusio gedimo elektros paskirstymo punkte, dalyje prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ buvo atjungtas elektros tiekimas.

Dėl šios priežasties dieną veikė tik prekybos centre įsikūrę „Senukai“ bei „Rimi“ ir šalia jos esančios parduotuvės.

Be elektros likusioje PLC „Mega“ dalyje būtinoms sistemoms, pavyzdžiui priešgaisrinės priežiūros, apsaugos bei akvariumo techninei įrangai, elektrą tiekė elektros generatoriai.

„Atsiprašome už sukeltus nepatogumus ir kviečiame visus atvykti į „Megą“, kur šiandien rasite ne tik visas įprastai veikiančias parduotuves, pramogas ir paslaugas, bet ir centrinėje aikštėje veikiančią unikalią edukacinę erdvę „Kosmoso atradimai“.

Edukacinėje erdvėje eksponuojama didžiausia Baltijos šalyse meteoritų paroda, lietuviškų kosmoso palydovų maketai, saulės sistemos eksponatai ir kt.“, – sako I. Goštautaitė-Gedutė.

PLC „Mega“ elektros tiekimo sutrikimas – antra elektros instaliacijos avarija Kaune šią savaitę. Nuo spalio 22d. iki spalio 25 d. dėl gedimo elektros pastotėje neveikė ir dalis Kauno „Akropolio“ parduotuvių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA