Keturios Kauno gatvės mena duobių sostinės laikus: kada bus sutvarkytos? | Kas vyksta Kaune

Keturios Kauno gatvės mena duobių sostinės laikus: kada bus sutvarkytos?

R. Tenio nuotr.

Sparčiai besitvarkantis Kauno miestas bene didžiausią dėmesį skiria kelių renovacijai ir gali didžiuotis sparčiai gerėjančia miesto gatvių būkle. Tiesa, kauniečiai pastebi, kad duobėtų kelių Kaune dar liko ir ne visos remonto reikalaujančios gatvės sulaukia savivaldybės dėmesio.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Kauno gyventojams uždavėme klausimą, kurios miesto gatvės vis dar vargina vairuotojus duobėtu paviršiumi ir turėtų sulaukti remonto.

Pasak miesto gyventojų, remontas reikalingas Technikos ir Garažų gatvėse, taip pat Taikos prospekte, ypač atkarpoje tarp Pramonės prospekto ir Ateities plento. Kauniečiai taip pat norėtų, kad renovacija būtų atlikta Muravos sankryžoje, kurioje susikerta Savanorių ir Pramonės prospektai.

Išklausę skaitytojų nuomonės pasidomėjome, ar kauniečių įvardintos gatvės greitu metu sulauks kelininkų dėmesio.

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad šios gatvės įtrauktos į planuojamų remontuoti kelių sąrašą, o Technikos gatvėje renovacija jau atlikta.

„Technikos gatvėje jau atliktas remontas, Taikos prospektui šiuo metu rengiamas kapitalinio remonto projektas. Darbai prasidės nuo 2020 metų pavasario. Garažų gatvėje – numatytas avarinių duobių remontas“, – teigė A. Pakalniškis.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas taip pat nurodė, kad vadinamoje Muravos sankryžoje, kurioje susikerta Savanorių ir Pramonės prospektai, remontas bus atliktas jau kitąmet.

Pasak A. Pakalniškio, skundų dėl šių gatvių būklės sulaukia ir Kauno miesto savivaldybė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA