Kaune atidarytas knygynas, kuriame knygos – be kainų | Kas vyksta Kaune

Kaune atidarytas knygynas, kuriame knygos – be kainų

Organizatorių nuotr.

„Knygos.lt“ internetinę parduotuvę pamėgę skaitytojai nuo šiol galės džiaugtis ir tikru knygynu, kurį ras atnaujintame Kauno Akropolyje. Tai jau trečias šios populiarios internetinės platformos fizinis knygynas, kurio koncepcija skiriasi nuo knygų mėgėjams įprastų knygynų.

[galerija kiek=”8″]

Kauniečiai, knygas pripratę pirkti Knygos.lt internetinėje parduotuvėje, nuo šiol karščiausias leidyklų naujienas galės pavartyti Kauno Akropolyje. Trečiajame prekybos centro aukšte pradėjo veikti 148 kv. m. ploto „Knygos.lt“ knygų erdvė.

Iki šiol Kaune „Knygos.lt“ turėjo tik sandėlį Brastos gatvėje, kuris veikė kaip paskirstymo bei knygų atsiėmimo punktas.

Nuo šiol internetu pirktas knygas bus galima atsiimti Kauno Akropolyje arba išsirinkti norimą knygą čia, vietoje. Be to, knygų kainos naujai atidarytame „Knygos.lt“ knygyne ir internetinėje parduotuvėje nesiskiria.

Knygos.lt vadovas Dovydas Pauliukonis / Organizatorių nuotr.

„Visi knygynai Lietuvoje taiko skirtingą kainodarą knygoms, perkamoms internetu ir knygoms, esančioms fiziniuose knygynuose. Perkant internetu kaina paprastai būna žemesnė, o knygynuose – išaugusi.

Mūsų fiziniame knygyne kainos – lygiai tokios pačios kaip ir internetinėje platformoje, tai vienas dalykų, kuo mes patrauklūs skaitytojams“, – pasakojo „Knygos.lt“ vadovas Dovydas Pauliukonis.

Naujajame „Knygos.lt“ knygyne asortimentas atnaujinamas kiekvieną dieną, kaip ir kituose tinklo knygynuose Vilniuje, o kauniečiai, užsisakę knygų internetu, jas galės atsiimti Kauno Akropolyje jau kitą darbo dieną.

Dar vienas įdomumas – „Knygos.lt“ knygyne parduodamos knygos neturi užklijuotų kainų etikečių. Jas galima pasitikrinti dvejopai: specialiais parduotuvėje stovinčiais aparatais nuskaičius knygos brūkšninį kodą arba Knygos.lt programėle.

Knygos.lt knygynas / Organizatorių nuotr.

Kaune duris atvėrusio „Knygos.lt“ knygyno interjeras nesiskiria nuo kitų tinklo knygynų: čia labai šviesu, parinkti vienodo dizaino baldai, knygos ne sugrūstos lentynose, o atverstos viršeliais į lankytojus.

Dėl to aukojama prekybinio ploto vieta, bet skaitytojui yra paprasčiau rasti norimą knygą. Sudominusią knygą bus galima pavartyti jaukiai įsitaisius čia pat stovinčiuose foteliuose.

„Įtikinti Kauno Akropolio vadovybę, kad sutiktų išnuomoti patalpas dar vienam knygynui tame pačiame prekybos centre nebuvo paprasta, tačiau mums pavyko. Pirmąją fizinę „Knygos.lt“ parduotuvę atidarėme Vilniuje prieš porą metų ir matome, kad mūsų sugalvotas konceptas prigijo.

Skaitantys žmonės nenori permokėti už perkamą knygą, todėl mielai lankosi mūsų parduotuvėje, kur gali ir pačiupinėti naujausius bestselerius, ir nusipirkti juos už internetinės parduotuvės kainą“, – teigė „Knygos.lt“ vadovas Dovydas Pauliukonis.

Įmonės investicijos į šį plėtros etapą Kaune siekia 200 tūkst. eurų. „Knygos.lt“ vardą valdanti UAB „Balto trader“ sustoti nežada ir kitais metais planuoja atidaryti 1-3 naujus fizinius knygynus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA