Kaune rasti vogti daiktai: nuo konservų iki dviračių – pareigūnai ieško savininkų (foto) | Kas vyksta Kaune

Kaune rasti vogti daiktai: nuo konservų iki dviračių – pareigūnai ieško savininkų (foto)

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai prieš keletą savaičių sulaikė du vyrus, įtariamus sistemiškai vykdžiusius vagystes iš daugiabučių rūsių ir garažų Kauno mieste.

Kriminalistams surengus pasalą, ankstyvą spalio 7 d. rytą, nusikaltėliai įkliuvo su įkalčiais iškart po to, kai apvogė keturis gyvenamųjų namų rūsius. Automobilyje pas vyrus buvo rasti nusikaltimo metu pavogti daiktai.

Kaip skelbiama pranešime spaudai, atlikus kratas gyvenamosiose vietose ir garaže, kur buvo laikomi vagysčių metu pasisavinti daiktai, rasti statybiniai įrankiai, dviračiai, alkoholis ir netgi konservuotos daržovės.

Ilgapirščiai šlavė viską, ką rasdavo gyventojų rūsiuose.

Dviems sulaikytiems įtariamiesiems, 35 ir 40 metų amžiaus vyrams, paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., dėl vagystės.

Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Kauno apskrities policijos pareigūnai taip pat siekia nustatyti rastų daiktų savininkus, tad asmenis, atpažinusius savo daiktus, ar žinančius, kam jie priklauso, prašome kreiptis telefonu 8 37 303 140, 8 37 303 576 arba el. paštu eimantas.mazeika@policija.lt.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros šeštojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA