Kaunietis įspėja mamas su mažais vaikais: Kleboniškio miške būkite atsargios | Kas vyksta Kaune

Kaunietis įspėja mamas su mažais vaikais: Kleboniškio miške būkite atsargios

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Rudenišką pasivaikščiojimą Kleboniškio miško parke kaunietei apkartino įtartinas vyriškio elgesys. Trečiadienį į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi sunerimęs skaitytojas norėdamas perspėti visas moteris, o ypač mamas su mažais vaikais, kad Kleboniškio miške keistai besielgiantis vyras persekioja moteris.

„Šiandien mano žmona lankėsi Kleboniškio miške-parke su dukryte, kuri tuo metu miegojo vežime. Sėdėdama ant suoliuko, esančio šalia tako, kuris veda link šaltinio, pastebėjo, kad ją už kokių 30 metrų stebi vyras“, – pasakojo kaunietis.

Kauniečio teigimu, toks stebėjimas vyksta ne pirmą kartą. Įtartinai besielgiantis vyras šalimais stovi prie moterų, pajutęs akių kontaktą – nueina, vėliau sugrįžta ir toliau stebi.

„Šį kartą žmonai pradėjus eiti, minėtas vyras pradėjo sekti iš paskos. Kol kalbėjome telefonu ji priėjo pėsčiųjų tiltą, kurio kitoje pusėje buvo žmonių. Nežinau ar tų žmonių buvo išsigąsta, bet vyriškis sustojo ir pasuko atgal link miško“, – pasakojo kaunietis.

Sunerimęs vyras tikina, kad tuo viskas nesibaigė. Jo žmona nuėjo į daugiabučio kiemą ir prisėdo ant suoliuko. Po kelių minučių įtartinai besielgiantis vyriškis, įsmeigęs akis į jauną mamą, vėl praėjo šaligatviu.

Vieta, kurioje moteris susidūrė su įtartinu vyru / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

„Bijau net galvoti, kuo viskas galėjo baigtis ir kokie to vyriškio ketinimai. Nesuprantu, kodėl sekė mano žmoną iki namų“, – svarstė kaunietis.

Persekiotojas esą buvo tvarkingai apsirengęs, su mėlynomis džinsinėmis kelnėmis, melsvai pilkšva striuke, vidutinio sudėjimo, šviesių plaukų. Spėjama, kad vyras apie 35-40 m. amžiaus. Pasak kauniečio, visus kartus, kai buvo pastebėtas, vyriškis dėvėjo tą pačią aprangą.

Persekiojantis vyras kaimynystėje niekada nematytas. Kaunietis tvirtina, kad kaimynas ar šalimai gyvenantis asmuo bent iš matymo būtų pažintas. Policijai apie nemalonų susidūrimą žmonės nepranešė, ir tikisi, kad to neprireiks daryti, tačiau skatina gyventojus būti atidžius.

„Norėčiau įspėti visas moteris, o ypač mamas su mažais vaikais, kad būtų atsargios Kleboniškio miške-parke, Ašigalio gatvės pusėje“, – perspėja kaunietis ir prideda koordinates, kur viskas įvyko.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA