Kauno „Akropolyje“ keturias dienas karaliaus pulas | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje“ keturias dienas karaliaus pulas

Organizatorių nuotr.

Kauno „Akropolio“ naujoje renginių erdvėje šią savaitę nuo ketvirtadienio iki sekmadienio lankytojų dėmesį kaustys pulo stalai ir prie jų kovosiantys geriausi žaidėjai. Čia jau ketvirtadienį startuoja svarbiausias metų biliardo įvykis – Volfas Engelman Nealkoholinis Lietuvos pulo čempionatas.

Prie specialiai atvežtų profesionalių pulo stalų sportininkai išsidalins net 12 čempiono titulų ir medalių komplektų. Geriausieji bus atrinkti į Lietuvos rinktinę, kuri dalyvaus kitų metų Europos Pulo čempionate. Skirtingose pulo disciplinose varžysis vyrai, moterys, veteranai, žmonės ratukuose ir vaikai.

Volfas Engelman Nealkoholinis Lietuvos pulo čempionatas / Organizatorių nuotr.

Šeštadienį 14.00 val. žiūrovų dėmesį turėtų pritraukti daugkartinio pasaulio biliardo triukų čempiono Bogdano Volkovskio pasirodymas. Tai, ką šis charizmatiškasis čempionas išdarinėja su lazda ir rutuliais nupasakoti sunku – reikia pamatyti.

Vyresnės kartos atstovai pasaulio čempioną turėtų prisiminti iš biliardo triukų čempionatų transliacijų per „Eurosport“. Tačiau B. Volkovskis ir dabar išlieka viena labiausiai žinomų figūrų biliardo pasaulyje.

Kauno „Akropolyje“ biliardo lazdą į rankas galės paimti ne tik pasaulio čempionai ir geriausi žaidėjai.

Prie specialiai lankytojams pastatyto stalo veiks „Fassbrause biliardo akademija“. Profesionalūs žaidėjai iš „Arena Billiards“ klubo pamokys žiūrovus kaip taisyklingai stovėti prie stalo, atlikti įvairius smūgius ar specialiu prietaisu išmatuos išmušimo stiprumą.

Volfas Engelman Nealkoholinis Lietuvos pulo čempionatas / Organizatorių nuotr.

Jei manote, kad galite nugalėti profesionalą – turėsite puikią progą sužaisti partiją.

Pagrindine sportine intriga išlieka ar tarptautinėse varžybose pergales skinantis Pijus Labutis sugebės pakartoti tai, ką buvo pasiekęs tris metus iš eilės – iškovoti visus keturis čempiono titulus vyrų grupėje.

Pernai jam to padaryti nepavyko, iškovoti tik dviejų disciplinų titulai, o po vieną pasidalino Paulius Giedraitis ir Mindaugas Gėdvygas.

Daugiau apie čempionato renginį rasite čia

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA