Kauno verslininkė gimtadienio proga iškėlė puotą: pilies savininkus stebino dekoracijos | Kas vyksta Kaune

Kauno verslininkė gimtadienio proga iškėlė puotą: pilies savininkus stebino dekoracijos

delfi.lt 2019/10/21 19:57
I. Budrienės „Facebook“ paskyros nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauno verslininkė Inga Budrienė trisdešimt žmonių sukvietė į savo 45-ojo gimtadienio puotą Prancūzijoje, istoriniame Šampanės regione esančioje pilyje – Chateu de Fere. XIX a. dvaro teritorijoje – didžiulis sodas, fontanas ir tankus miškas. Būtent šią vietą savo jubiliejui išsirinko įspūdingais vakarėliais garsėjanti verslininkė I. Budrienė. „Norėjau, kad mano puota būtų karališka”, – užmojų neslepia Inga.

Pilyje nuo pat ryto virė pasiruošimo įspūdingai puotai darbai. Kartu su Inga čia atvyko ir visa dekoravimo komanda, o krūva dėžių su įvairiais dekoro elementais buvo atsiųstos per kurjerių tarnybą tiesiai iš Lietuvos.

Juodi ir balti balionai, juodo aksomo staltiesės, juodos servetėlės ir žvakės, gausybė kristalų ir prabangios baltos orchidėjos bei plunksnos – visa tai nugulė ant stalų. Pilies šeimininkai stebėjosi tokio dekoro dar nematę, nes įprastai čia rengiamos santūrios vakarienės, o ne audringi vakarėliai, rašoma pranešime spaudai.

„Man šventėms pinigų negaila, kiek kainuoja, tiek kainuoja. Man svarbiausia įspūdžiai, emocija ir artimieji šalia”, – pasakoja Inga.

Šventės svečiai išsiskyrė juoda ir balta apranga. Toks buvo griežtai nurodytas aprangos kodas, mat Inga savo gimtadienio šventei parinko temą „juoda ir balta“, kurią įkvėpė mados ikona Coco Chanel.

Chateu de Fere garsėja ne tik savo įspūdingu kraštovaizdžiu, bet ir „Michelin“ žvaigždute įvertintu restoranu. Vienas po kito ant stalų buvo tiekiami patiekalai – otai, keptos antys, prancūziškas mėsos pyragas ir įvairiausi desertai.

Tiesa, šventės kaltininkė I. Budrienė daugelio patiekalų nevalgė, nes laikosi griežtų mitybos taisyklių.

„Iš tikrųjų treji metai nevalgau mėsos, labai prisižiūriu mitybą, esu atsisakiusi tokių produktų kaip bulvės, majonezas, padažai, duona, cukrus, daug valgau žuvies, jūros gėrybių, daržovių”, – sako verslininkė.

Tačiau vakaro vinimi ir pagrindiniu delikatesu tapo 300 austrių, kurias Inga gavo dovanų tiesiai iš savo bičiulių valdomos austrių fermos.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA