Kauno mero komandoje – naujas patarėjas viešiesiems ryšiams | Kas vyksta Kaune

Kauno mero komandoje – naujas patarėjas viešiesiems ryšiams

Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Šią savaitę Kauno miesto mero Visvaldo Matijošaičio patarėjo ryšiams su visuomene pareigas pradeda eiti Tomas Jarusevičius. Jis pakeitė beveik penkerius metus V. Matijošaičio patarėju dirbusį ir praėjusią savaitę iš pareigų pasitraukusį Tomą Grigalevičių.

„Manau, kad šiuos du žmones sieja ne tik vienodi vardai, bet ir jų turimos kompetencijos. Tomas Jarusevičius – nebe naujokas savivaldybėje. Komandoje jis dirba kelerius metus, jau susipažinęs su aktualiausiais šių dienų klausimais. Veiklos čia tikrai netrūksta, todėl gerai, kad pokyčiai įvyko greitai ir galime tęsti darbus toliau. Esu dėkingas ligšioliniam patarėjui už jo nuveiktus darbus ir linkiu sėkmės tolesnėje karjeroje“, – sakė V. Matijošaitis.

Kaip skelbiama pranešime spaudai, paskutinius 4 metus T. Jarusevičius dirbo Kauno miesto savivaldybės administracijos Ryšių su visuomene skyriuje.

„Vertinu mero pasitikėjimą ir esu nusiteikęs jį pateisinti. Laukia naujos atsakomybės bei ambicingi iššūkiai. Mano pirmtakas Kauno miesto komunikacijos lygį kilstelėjo į solidžias aukštumas, tuo suteikdamas daug vertingų pamokų bei patirties. Jos tikrai pravers tolesniame darbe. Jaučiuosi užtikrintai, nes dirbsiu išvien su kūrybiška, patyrusia ir savo darbui atsidavusia komanda, kurios dalimi ir pats esu jau ketverius metus“, – kalbėjo T. Jarusevičius.

Tomas Jarusevičius / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Vilniaus universitete žurnalistikos studijas baigęs T. Jarusevičius įgijo komunikacijos ir informacijos bakalauro laipsnį. 15 metų įvairiose žiniasklaidos priemonėse dirbęs kaunietis dar paauglystėje karjerą pradėjo nuo „Pūko“ radijo ir televizijos, toliau tęsė dienraštyje „Kauno diena“ ir TV3 televizijos žiniose, rengė laidas bei reportažus įvairioms šalies radijo stotims.

Už profesinius pasiekimus žurnalistikoje jis pelnęs Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus valdybos įsteigtus „Gintarinio parkerio“ ir „Žurnalistikos riterio“ apdovanojimus.

36 metų kaunietis su žmona Jurga augina tris mažamečius vaikus: „Pats gimiau ir augau Kaune, todėl branginu savo miestą. Tikiu, kad naujas karjeros etapas prisidės prie to, kad ir mano sūnūs, augantys kauniečiai, taip pat mylėtų Kauną bei vis labiau juo didžiuotųsi.“

Kauno mero patarėjų komandoje dirba įmonių valdymo ir jaunimo sritis kuruojanti Živilė Širvienė, neseniai patarėjos pareigas sporto vystymo bei sveikos gyvensenos klausimais pradėjusi eiti Rūta Meilutytė, energetikos klausimus kuruojantis Tomas Garasimavičius ir už kultūros, paveldo, turizmo, e. savivaldos, tarptautinio bendradarbiavimo bei sporto sritis atsakingas Simonas Kairys.

Buvęs V. Matijošaičio patarėjas viešiesiems ryšiams T. Grigalevičius savo „Facebook“ paskyroje pirmadienį pranešė, kad nuo šiol vadovaus reklamos paslaugų bei verslo informacijos bendrovei „FCR Media Lietuva“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA