Sulaikytas moterį Kaune įtariamai nužudęs ir į Nemuną įmetęs vyras | Kas vyksta Kaune

Sulaikytas moterį Kaune įtariamai nužudęs ir į Nemuną įmetęs vyras

R. Tenio nuotr.

Po eilės atliktų ikiteisminių tyrimo veiksmų, glaudaus Kauno apskrities policijos pareigūnų ir Kauno apygardos prokuratūros prokurorų bendradarbiavimo dėka, praėjus vos parai, buvo sulaikytas vyras, įtariamas nužudymu.

Kaip skelbiama pranešime spaudai, spalio 18 d. apie 16.55 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., iš Nemuno upės buvo ištrauktas 34 metų moters kūnas.

Ekspertams atidžiai apžiūrėjus moters kūną, įvertinus visas įvykio aplinkybes, buvo nustatyta, kad moteris galėjo būti nužudyta – ant jos kūno pastebėtos sumušimo žymės ir nubrozdinimai, kurie nebūdingi pačio asmens susižalojimui.

Įtarus, jog buvo įvykdytas nusikaltimas, Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai nedelsiant ėmėsi įtariamojo paieškos.

Intensyvių ir profesionalių policijos pareigūnų ir prokurorų veiksmų dėka, spalio 19 d. apie 18 val. Kaune buvo sulaikytas vyras (gim. 1992 m.), kuris įtariamas įvykdęs žmogžudystę.

Jam pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 129 str. 1 d., dėl nužudymo.

Dėl šio, anksčiau jau teisto vyro, šiandien bus kreipiamasi į teismą dėl kardomosios priemonės – suėmimo, skyrimo.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 1 d. asmeniui įvykdžiusiam nužudžiusiam žmogų gresia laisvės atėmimas nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA