Premjera Kaune pritraukė būrį žinomų žmonių | Kas vyksta Kaune

Premjera Kaune pritraukė būrį žinomų žmonių

L. Kondratės nuotr.

Šeštadienio vakarą Kauno „Girstučio“ kultūros rūmai griaudėjo nuo juoko ir aplodismentų – čia pristatytas naujas „Kitokio teatro“ spektaklis „(Ne) Ištikimybės spąstai“. Kaip skelbiama pranešime spaudai, į premjerą sugužėjo ir gero žodžio nepagailėjo žinomi pramogų ir verslo pasaulio atstovai.

„Buvo tiek gerų momentų! Esu mačius labai daug lietuviškų komedijų, bet ši man buvo geriausia!“ – nedvejojo dainininkė, viena iš „Renginių oazės“ vadovių Viktorija Mauručaitė.

Jai pritarė ir stilistė Viktorija Šaulytė, pridurdama, jog aktoriai Aušra Štukytė, Vitalija Mockevičiūtė bei Ramūnas Šimukauskas verti nuoširdžiausių liaupsių už profesionalumą.

„Istorija papasakota šmaikščiai, nuosekliai ir įdomiai. O scena, kur Vitalija sėda ant ypatingos kėdės… Nepamiršiu niekada! Tai vienas geriausių momentų!“ – įspūdžiais dalinosi dainininkė Ingrida Kazlauskaitė. „Praleidau tikrai nuotaikingą vakarą“, – pritarė šokių trenerė Jūratė Norvaišienė.

„Labai džiaugiamės, kad nusprendėme vykti į Kauną ir nelaukėme, kol premjerą bus galima pamatyti sostinėje. Ji buvo to verta. Nors su kiekvienu išėjimu į sceną spektaklis neabejotinai tik stiprės“, – sakė dainininkė Rasa Kaušiūtė.

„Ar kada buvote patekę į spąstus? O gal patys esate kažkam juos paspendę? Patekti į spąstus, žinoma, yra nesmagu, bet pažiūrėti, kaip kiti juos kurpia yra labai smalsu ir įdomu. Būtent apie tai naujausia „Kitokio teatro“ komedija“, – trumpai nupasakojo R. Šimukauskas.

Spektaklio veiksmas vyksta prabangiame didmiesčio bute. Į jo šeimininkės kaprizų pinkles netikėtai patenka meistras, užsakymą turintis atlikti vietoje susirgusio kolegos. Tačiau aplinkybės susiklosto taip, kad ir pati buto šeimininkė papuola į tarpduryje išdygusios nelauktos viešnios spąstus.

Ateinantį mėnesį „Kitoks teatras“ su spektakliu gastroliuos po visą Lietuvą, jis bus pristatomas didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA