Kauno pakraštyje apsivertus automobiliui, keturi žmonės išvežti į ligoninę | Kas vyksta Kaune

Kauno pakraštyje apsivertus automobiliui, keturi žmonės išvežti į ligoninę

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Šeštadienio pavakarę „Opel“ ekipažo kelionė netoli Karkazų baigėsi ratais į viršų. Automobiliu važiavę keturi jauni žmonės pristatyti į gydymo įstaigą – laimei, jie atsipirko nesunkiais sužeidimais.

Kaip prieš 18 val. socialiniame tinkle dalijosi kauniečiai, nelaimė nutiko Titnago gatvėje, nuo Karkazų važiuojant link geležinkelio pervažos.

Nuokalnėje netoli upės apvirto automobilis. Liudininkų teigimu, į avarijos vietą atskubėjo bent du greitosios medicinos pagalbos ir du ugniagesių ekipažai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad apie eismo įvykį Titnago gatvėje pranešta 17.28 val. Apvirtusia „Opel“ transporto priemone važiavo keturi asmenys, patruliai dirba įvykio vietoje.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) pamainos vyresnioji gydytoja informavo, kad sužeisti visi keturi žmonės, jie išvežti į Kauno klinikas.

Jauniausias nukentėjusysis – 19 metų, kiti ne ką vyresni. Kauno GMPS žiniomis, važiavusieji automobiliu buvo sužaloti nesunkiai, jų būklė stabili.

Apie vairuotojo blaivumą pareigūnai duomenų kol kas neturi. Tiesa, įvykio liudininkai teigė, kad „Opelį“ vairavęs asmuo vaikštinėjo su alaus buteliu rankoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA