Legendinėje vietoje atidarytas naujas restoranas „Meet&Taste“ | Kas vyksta Kaune

Legendinėje vietoje atidarytas naujas restoranas „Meet&Taste“

„Meet & Taste“ restorano nuotr.

Visai šalia miesto savivaldybės jau ne vienus metus veikusi populiari kavinė ir susitikimų vieta, rudenį pasitinka atsinaujinusi. Čia įsikūrė naujas jaukus restoranas „Meet&Taste“, kuris vėl tampa populiaria kauniečių susitikimų vieta, kur per didžiulius langus malonu stebėti nauju alėjos grindiniu skubančius praeivius, įprastai gardžiuotis torto gabalėliu su kava ar arbata, bet ir paskanauti iš esmės atnaujinto meniu patiekalų, kurie vienas už kitą skanesni.

[galerija kiek=”8″]

Žinomų veidų pamėgtas kampelis

Laisvės al. 90 adresu atsinaujinusiu formatu veiklą tęsiančio restorano savininkų tikslas – ir toliau puoselėti čia jau tradicija tapusio susitikimo įprotį, skatinti gyvą pokalbį ir žmonių bendravimą, kurio šiais laikais vis labiau stokojama.

„Daug metų čia veikė jaukaus formato kavinukė, kuri subtiliai puoselėjo susitikimų kultūrą. Įvertinę šį įdirbį ir vietos magiją, nusprendėme šią tradiciją pratęsti: būtent todėl restoranas vadinasi „Meet&Taste”. Norime lankytojus pakviesti susitikti ir kartu ragauti įspūdžius bei patiekalus”, – pasakoja restorano įkūrėjas Laimonas Braziulis.

„Meet&Taste“ restoranas

Ši legenda gimė ne veltui, „Meet&Taste” įsikūrusi ne tik šalia savivaldybės bet ir tarp keturių Kauno teatrų bei filharmonijos, todėl jau tapo tradicija būtent čia puodeliui kavos susitikti prieš klasikinės muzikos koncertą ar užsukti aptarti įspūdžių po pamatyto spektaklio. Tad nereiktų nustebkite, jei šalimais pasimėgauti su meile kuriamais desertais prisės ir žymus aktorius ar politikas. Restorane pagal jos savininkų ištobulintą receptą gaminama panakota ir sodrus šokoladinis pyragas jau pelnė atsinaujinusio meniu ragautojų pripažinimą.

Nuo verslo susitikimų iki žinomų politikų

„Vieta šalia Kauno miesto savivaldybės strategiškai patogi tiek verslo pietums, tiek politiniams susitikimams. Ilgus metus dirbantis personalas puikiai pamena ne vieną garsią pavardę ar garbingą delegaciją, todėl būdami tokioje strategiškai svarbioje į meniu įtraukėme ir subtilių naujovių išrankiems miesto svečiams“, – pasakoja L. Braziulis.

Vyro valdomo verslo sąraše ir „Vyno bei konjakto parduotuvė“, kuri jau netrukus atvers duris šalia restorano. Pagalvota ir apie šių dviejų verslų sinergiją. „Seniai svajojome, kaip sukurti galimybę patogiai degustuoti mūsų parduotuvėje parduodamus delikatesus ir išskirtinių skonių gėrimus. Tad „Meet&Taste“ taip pat bus organizuojamos ir degustacijos, kurių metu galima bus ne tik ragauti ir išsirinkti labiausiai patinkančių skonių produktų, bet ir vėliau jų įsigyti šalia veikiančioje parduotuvėje“, – pasakoja L. Braziulis.

Lankytojų laukia nuo ryto iki vėlaus vakaro

Restorano savininkų sukauptos žinios apie gėrimų kultūrą „Meet&Taste“ išskiria ir dar vienu aspektu – jų meniu šiandien siūloma bene didžiausia gėrimų pasirinkimo įvairovė galimai ne tik visoje Laisvės alėjoje, bet ir mieste. „Mūsų tikslas – ieškoti kitokių, mažiau įprastų skonių, plėsti skonio suvokimo ribas, šviesti ir lavinti klientų skonio intelektą“, – sako L. Braziulis.

„Kaip jau minėjau, stengėmės sukurti vietą, kurioje susitikti būtų jauku ir patogu kiekvienam. Galvodami apie maisto meniu, kėlėme sau tikslą, kad jame pusryčius darniai keistų pietų pasiūlymus, o pastarieji – pereitų į sočią vakarienę ar saldžią vakaro pagundą“, – šypsosi restorano įkūrėjas.

„Meet&Taste“ restoranas

Tad gana „liberaliame“ restorano meniu meniu: pasirinkimas nuo įvairiausių rūšių blynelių („crepe“) iki subtilių žuvies patiekalų (tarp kurių – ir toks retas „svečias“ šamas), mėsos ar vegetariškų patiekalų.

Pusryčiai „Meet&Taste“ prasideda nuo 7.30 val. „Benedikto kiaušiniais“ ir kava, žvelgiant į bundantį Kauną. Pietums kasdien siūlomas vis kitas pasirinkimas nuo 12 iki 14 val. O pasimėgauti sumanių restorano konditerių kuriamais desertais ir tortais, arba sočia vakariene galima iki 22 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA