Naktį Laisvės alėją niokojęs jaunuolis sulaikytas greičiau nei per 10 minučių | Kas vyksta Kaune

Naktį Laisvės alėją niokojęs jaunuolis sulaikytas greičiau nei per 10 minučių

„STOP“ kadras iš vaizdo įrašo.

Ankstyvą trečiadienio rytą Kauno apskrities policijos pareigūnai itin operatyviai sulaikė jaunuolį, kuris būdamas itin nepasitenkinęs, eidamas Laisvės alėja, niokojo viską, kas pasitaikė kelyje.

Nors jaunas vyras ir nepaaiškino, kodėl nusprendė taip elgtis, tačiau bent jau pripažino, kad taip daryti nereikėjo.

Spalio 16 d., apie 4.30 val., stebint Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate esančias miesto vaizdo stebėjimo kameras, buvo pastebėtas įtartinai besielgiantis vyriškis.

Stebint jį akyliau, pastebėta, kad šis eidamas Laisvės alėja ne tik sulaužė keturis tvoros segmentus, bet ir nusprendė išbandyti savo rankų stiprumą mėtydamas ir taip apgadindamas šalia buvusius suoliukus. Jaunuolis eidamas nusprendė, kad jo netenkina prie baro stovėjusios statinės – jos taip pat skriejo Laisvės alėjos grindiniu.

Pareigūnai nedelsiant sureagavo į tokį jauno vyro elgesį ir nepraėjus nei 10 minučių sulaikė 1998 metais gimusį jaunuolį. Sulaikymo metu vaikinas nesipriešino, prisipažino, jog elgėsi nederamai. Galbūt tokio elgesio priežastimi tapo vartotas alkoholis, kadangi vaikinui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,96 prom.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, tikslinamas vyriškio pridarytos žalos dydis ir artimiausiu metu bus priimamas procesinis sprendimas dėl vaikino netinkamo elgesio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA