Kauno naktiniame bare apsvaiginta mergina kreipiasi į kaunietes: būkite atsargios | Kas vyksta Kaune

Kauno naktiniame bare apsvaiginta mergina kreipiasi į kaunietes: būkite atsargios

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė istorija apie neseniai viename Kauno naktiniame bare įvykusį incidentą. Mergina teigė buvusi apsvaiginta, sugniuždyta ir pažeminta.

„Kreipiuosi į paneles. Būkit labai labai atsargios visur, kur einate. Į vieną žinomą barą Kaune vaikštau nuo 16 metų. Ir iš matymo žinau nemažai žmonių, kurie ateina padainuoti į „Džem’pub“ karaoke vakarus.

Su tais iš matymo pažįstamais žmonėmis pastarąjį vakarą sėdėjau prie vieno staliuko. Išgėriau 2 stikliukus viskio. Tikrai esu seniau išgėrusi daugiau, todėl žinau, kad du stikliukai po 40 mililitrų nepaverstų manęs beprote. Nuėjau padainuoti į sceną. Nuo tada visiškai nieko neprisimenu.

Atsipeikėjau (ne atsibudau, o būtent – atgavau protą) beklaidžiojanti viduryje Laisvės alėjos. Buvau be daiktų, be pinigų, susižeidusi… Gerai, kad mane pastebėjo pažįstamas ir pasirūpino, kad saugiau grįžčiau namo.

Apsilankiau pas medikus. Toksikologinis tyrimas parodė ketamino likučius. Netekau telefono ir dokumentų, rankinukas atsirado, bet jame jau nebuvo pinigų bei svarbių daiktų. O situaciją matę keli neartimai pažįstami žmonės po kelių dienų papasakojo, kad keli prie mano staliuko sėdėję vaikinai bandė mane parsivesti namo. Sakė, kad aš pati vos ne lipau jiems ant kelių ir kliedėjau visokias nesąmones. Pažįstamam pasirodė, kad tai man – nenormalus elgesys, todėl išprašė anuos tolyn.

Panos, būkit atsargios. Aš tą barą myliu nuo paauglystės, niekas niekad nėra iš manęs ten nieko pavogę, nežinau, kad kas būtų ką sumušę ar panašiai. Barmenai irgi nekalti, bent jau mano situacijoje. Bet užteko 2 minučių, kad nieko neprisiminčiau. Ir elgčiausi taip, kad man būtų gėda. Ir man dabar gėda. Rašyti ir šnekėti apie tai. Man gėda, nors neturėtų būti.

Po to įvykio dar dvi savaites kviečiausi psichologą į namus, nes negalėjau pakęsti net minties apie išėjimą į lauką. Esu pažeminta ir sugėdinta. Bijau grįžti į darbą, bijau sutikti pažįstamus vyrus, jau nekalbant apie tai, kad bijau išeiti į barą išgerti nors ir sulčių.

Jei kada pamatysit panelę, kuri, jūsų manymu, elgiasi visiškai neadekvačiai – prašau, nesmerkit. Galit nepadėti, galit nesigilinti, bet prašau, nesmerkit. Nes mano atveju net aš pati save smerkiu už tai, kaip elgiausi, jau nekalbant apie tai, kaip turėjo atrodyti iš šono…

Ačiū Dievui už mano pažįstamus ir jų rūpestį. Nes tikrai nežinau, kur mano naktis būtų pasibaigusi. Labai labai jums visoms linkiu niekada to nepatirti.“

Mergina į policiją dėl įvykio nesikreipė.

Papildyta 20 val. 43 min.

Paviešinus šią istoriją „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė naktinio baro, kuriame galbūt įvyko ši situacija, atsako.

„Mergina pati gerokai padauginusi buvo. Darbuotojai pasakojo, kad krėtė neblogus „cirkus“. Rankinuką paliko pas mus pati su visais dokumentais ir pinigine. Merginą suradome per „Facebook“ ir viską grąžinome. Tarp kitko, daiktų atsiimti atėjo vyras.“ – pasakojo susisiekęs asmuo.

„Jei taip būtų įvykę, mergina turėjo kreiptis į mus ir mes per pusvalandį būtume išsiaiškinę asmenys, kurie taip pasielgė. Ypač jei, kaip rašote, iš matymo pažįstami.“ – dėstė asmuo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA