Oficialiai skiriasi Kaune gyvenantys S. Skambinas ir K. Krysko: skyrybų byla jau pasiekė teismą | Kas vyksta Kaune

Oficialiai skiriasi Kaune gyvenantys S. Skambinas ir K. Krysko: skyrybų byla jau pasiekė teismą

delfi.lt 2019/10/10 18:32
Delfi.lt nuotr.

Teismą pasiekė atlikėjos Karinos Krysko-Skambinės ir šokėjo Sauliaus Skambino skyrybų byla. Kaip skelbiama, pora nusprendė oficialiai išsiskirti abiejų sutuoktinių sutarimu.

Kauno apylinkės teisme spalio 17-ąją bus atversta Skambinų skyrybų byla. Nurodoma, kad pora dėl santuokos nutraukimo į teismą kreipėsi bendru sutikimu.

DELFI bandė telefonu susisiekti ir su Karina, ir su Sauliumi, tačiau nė vienas iš sutuoktinių nekėlė telefono ragelio.

Apie tai, kad šou pasaulyje puikiai pažįstama pora išgyvena krizę, buvo žinoma ir anksčiau. 2011 metais susituokę S. Skambinas ir K. Krysko apie savo asmeninį gyvenimą nebuvo linkę komentuoti, tačiau prieš keletą mėnesių Saulius yra užsiminęs, jog šeimoje ne viskas yra idealu.

Dar neseniai kalbėdamas su DELFI S. Skambinas vengė atvirauti apie šeimą. Pasiteiravus, kodėl išvysti jį kartu su žmona viešumoje tenka vis rečiau, šokėjas sakė, kad dėl visko kaltas didelis užimtumas.

„Tiesiog taip išeina. Turime sūnų, tad neretai renginiuose pasirodau su juo. Taip išeina, kad aš su vaiku būnu daugiau, nes Karina labai užimta, ji turi labai daug darbų. Nulenki galvą ir supranti, kad taip reikia, – darbas yra darbas, juolab kad kalbame apie scenos žmogų. Aišku, aš tikrai dėl to nesiskundžiu, nes šalia turiu savo mažąjį draugą”, – tikino pašnekovas.

Visą interviu su S. Skambinu šia tema skaitykite čia. K. Krysko-Skambinė apie savo asmeninį gyvenimą nėra linkusi atvirauti.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA