Senolės artimieji prašo atsiliepti autobuse nutikusio įvykio liudininkus | Kas vyksta Kaune

Senolės artimieji prašo atsiliepti autobuse nutikusio įvykio liudininkus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Trečiadienį „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė pagalbos prašymo. Kaunietė ieško viešuoju transportu vykusių keleivių ir nelaimingą atsitikimą mačiusių liudininkų.

„Spalio 8d., 13.45 val. močiutė Griunvaldo stotelėje įlipo į 3-iuoju numeriu pažymėtą autobusą. Įlipus pasižymėjo bilietą ir ėjo atsisėsti, vos tik pradėjęs važiuoti autobusas ėmė stabdyti, to pasekoje ji krito ant nugaros, smarkiai susitrenkė galvą“, – pasakojo senolės anūkė Sandra Vinskaitė.

Kaunietės teigimu, žmonės važiavę kartu pakėlė senolę ir jai padėjo atsisėsti.

„Deja, autobuso vairuotojas visiškai į tai nereagavo, nesustojo taip pat nebuvo iškviesta ir greitoji pagalba“, – teigė senolės anūkė.

Birželio 23-iosios g. stotelėje autobuso keleiviai padėjo išlipti sužeistai senolei.

„Močiutė parėjo namo, jai pradėjo suktis galva, pasidarė bloga, sukilo spaudimas, ant kūno išryškėjo kraujosruvos, todėl teko vykti į klinikas“, – teigė S. Vinskaitė.

„Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė su „Kauno autobusų“ atstovais, kurie patvirtino, kad šis įvykis yra žinomas. Jų teigimu, autobusui išvažiuojant iš Griunvaldo g. stotelės ir netikėtai išnirus kitai transporto priemonei, autobusą teko nedelsiant stabdyti. Tikėtina, kad senolė nukrito būtent stabdymo metu.

„Vairuotojas domėjosi ar moteris nėra sužeista. Pats nepriėjo, bet matė, kad keleiviai padėjo senolei ir jų klausė ar reikia pagalbos“, – tvirtino UAB „Kauno autobusai“ atstovė Patricija Elžbieta Zarankaitė.

Mačiusius nelaimingą atsitikimą ar galbūt padėjusius senolei, anūkė Sandra Vinskaitė, prašo skambinti telefono numeriu 8 684 23820 arba kreiptis asmenine „Facebook“ žinute.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Papildyta 21 val. 51 min.

Įvykiu pasidalinęs asmuo praneša, kad liudininkai jau atsirado ir dėkoja už pagalbą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA