Į Kauną šį savaitgalį sugrįžta kauniečių itin mėgstama pramoga | Kas vyksta Kaune

Į Kauną šį savaitgalį sugrįžta kauniečių itin mėgstama pramoga

Organizatorių nuotr.

Rudenį į Kauną sugrįžo ne tik naktinis gyvenimas, bet ir įvairūs renginiai, o viename iš jų – orientacinėse automobilių varžybose „Cityraid“ – dalinami solidūs prizai bei varžomasi dėl pagrindinių prizų – naujų „Sony Playstation 4 Slim“ konsolių bei populiarių kavos aparatų „Dolce Gusto“. Negana to, renginio organizatoriai žada dar ir puikiai praleistą laiką tiek studentams, tiek šeimoms, tiek darbo ar draugų kolektyvams.

Kiekvieną kartą kai vyksta „Cityraid“ į jį įsitraukia nuo pusės iki viso tūkstančio kauniečių, kurie mėgsta narstyti įdomiausias Kauno vietas ir bando įveikti varžybų organizatorių paruoštas užduotis. Tad jeigu ir šį šeštadienį pastebėsite bėgančius žmones su telefonais rankose – žinokite, kad ne šiaip sau bėgioja, o kovoja dėl solidžių prizų. Kas taip masiškai užvaldė kauniečius bei miesto svečius ir ką daryti, norint taip pat kovoti dėl pagrindinio prizo?

Orientacinės automobilių varžybos „Cityraid“ – tai šiuo metu „ant bangos“ esanti pramoga, kuriai abejingų turbūt nėra visoje Lietuvoje. Viskas, ko dalyviams reikia – automobilis, mobilus telefonas su prieiga prie interneto ir fotokamera. Žinoma, gera nuotaika, gudrumas bei gebėjimas strateguoti taip pat nepamaišys.

Nugalėtojų laukia vertingi prizai / „Cityraid“ nuotr.

Organizatoriai paruošė tokias užduotis, kurias įveikti gali net ir miesto gerai nepažįstantys dalyviai. Viską lemia ne greitis, o gebėjimas susidėlioti maršrutą taip, kad sugaištumėte kuo mažiau laiko. Šį rudenį šios varžybos Kaune vienintelės, o tai ypač paskatins rungtis dėl pagrindinio prizo – užtenka gerai pasirodyti ir brangūs prizai bus Jūsų rankose. Organizatoriai kviečia nedvejoti ir prisijungti prie artimiausių varžybų jau šį šeštadienį – spalio 12 dieną.

Bandyti verta – užduotys pritaikytos ir miestą pažįstantiems mažiau

Norint laimėti pagrindinį prizą, reikės pasistengti, bet kai kuriose užduotyse nurodytas konkretus adresas, o ten nuvykus reikia ją tinkamai įvykdyti, pavyzdžiui, nusifotografuoti prie brangiausius obuolius parduodančios parduotuvės. Tai – kažkada buvusi „Cityraid“ užduotis, tačiau organizatoriai jau turi paruošę naujas, kūrybiškumo ir greito mąstymo reikalaujančias užduotis. Organizatoriai pabrėžia, jog renginys pritaikytas visiems – nereikės laipioti stogais arba būti sportininku, nes „Cityraid“ yra pramoginis renginys.

Tad ruoškite komandą, ir dalyvaukite orientacinėse „Cityraid“ varžybose, kurių, net neabejojame, Kaunui tikrai pavydi kiti miestai, kuriuose varžybos nevyksta. Anot varžybų dalyvio Mato: „Tai – viskas viename. Ir pramoga, ir gerai praleistas laikas draugų kompanijoje, o taip pat pilnas įspūdžių vakaras.“

Papildoma motyvacija – vakarinė programa ir vertingi prizai norintiems

Kelias iki rezultatų paskelbimo gausus ir papildomų prizų. Atvykusių į vakarinę varžybų dalį, kurioje vyksta specialiai dalyviams sukurta vakarinė programa ir apdovanojimai – renginys yra gausiai remiamas įvairių puikiai Lietuvoje žinomų prekinių ženklų, kurie įsteigė prizus specialiai vakarinės programos dalyviams. Motyvacijos dalyvauti bei stengtis neturėtų trūkti nė vienai komandai – varžybose apdovanojamos TOP 10 komandos ir puikiai vakarinės dalies metu pasirodžiusios komandos.

Komandų laukia įvairiausi prizai, tokie kaip automobilio plovimo kuponai, pramogos „Kartlandas“ kartodrome ar biliardo klube „Entry“, skaniomis Mamma Pizza picos, Vilniaus Nealkoholinio alaus produkcija, kuponai visai komandai išbandyti jogą. Ir tai tikrai ne viskas!

Renginio informacija

Renginio startas jau šį šeštadienį (2019.10.12), Kauno IX forto aikštelėje, 19 val.

Jeigu norite plačiau sužinoti apie renginį, daugiau informacijos rasite čia. Bilietus įsigyti galite per kakava.lt bilietų platintoją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA