Kauno mero komandą palieka „Pilkuoju kardinolu“ pramintas patarėjas | Kas vyksta Kaune

Kauno mero komandą palieka „Pilkuoju kardinolu“ pramintas patarėjas

R. Tenio nuotr.

Antradienio rytą viešąją erdvę supurtė netikėta žinia iš Kauno miesto savivaldybės: V. Matijošaičio komandą palieka vienas ištikimiausių jo bendražygių – mero patarėjas viešiesiems ryšiams Tomas Grigalevičius. Žinia socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalinęs savivaldybės komunikacijos vadovas teigia, kad sulaukė pasiūlymo, kurio negali atsisakyti.

„Per savo karjerą čia buvau gavęs ne vieną ir ne du pasiūlymus keisti darbą. Visų jų atsisakiau, bet paskutinis buvo toks (labiau ne toks, o apie tai), kurio negalėjau atsisakyti. Bet apie visa tai – šiek tiek vėliau“, – intriguoja pats T. Grigalevičius.

Pranešime socialinio tinklo sekėjams T. Grigalevičius dėkoja tiek Kauno merui, tiek kitiems jo komandos nariams bei skyriaus, kuriam vadovavo darbuotojams. „Man buvo garbė ir didžiulė laimė dirbti komandoje, kuri padarė tai, ką nesikuklinant galima vadinti sėkmės istorija“, – apie nuveiktus darbus komunikacijos srityje, kurie iš esmės keitė visuomenės požiūrį į Kauną, rašo T. Grigalevičius.

„Dar visai neseniai pašaipų objektu buvęs Kaunas virto energingu, savimi pasitikinčiu ir sparčiausiai Lietuvoje augančiu miestu. Miestu, kuriuo didžiuojasi jame gyvenantys, ir į kurį lygiuojasi kiti“, – šie T. Grigalevičiaus žodžiai bene tiksliausiai apibūdina iki šiol Kauno ir jo lyderio – V. Matijošaičio darbus lydėjusią sėkmę.

Vertinant T. Grigalevičiaus nuopelnus, suburtą stiprią savivaldybės viešųjų ryšių skyriaus komandą, kuri iš kelių asmenų išaugo į 11-os darbuotojų vidinę komunikacijos agentūrą, bei įvykdytą ne vieną sėkmės susilaukusią komunikacijos kampaniją, pro akis nepraslysta ir faktas, kad jau kuris laikas Kauno komunikacija patiria tam tikrą nuosmukį.

„Sudėtinga vykdyti vien teigiamą komunikaciją, kai viešojoje erdvėje daugėja ne itin malonių istorijų, visų pirma, susijusių su V. Matijošaičio verslo interesais. Antra tema, paties Kauno mero charakterio bruožai, kurie su laiku vis labiau ryškėja ir juos tampa nebeįmanoma nuslėpti. Visų pirma, tai nenoras kalbėtis, komunikuoti su visuomene, rinkėjais – tai rimtas išbandymas bet kuriam šiuolaikinės komunikacijos principais besivadovaujančiam viešųjų ryšių specialistui“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo nenorėjusi prisistatyti komunikacijos specialistė.

T. Grigalevičius anksčiau yra dirbęs žurnalisto darbą portale „15min.lt“,  o nuo 2011 m. dirbo Kauno savivaldybėje ankstesnio Kauno mero Andriaus Kupčinsko patarėju, po 2015 metų savivaldos rinkimų jis buvo pakviestas likti dirbti V. Matijošaičio komandoje.

Kaip rašo Delfi.lt, T. Grigalevičiaus su komanda kurtos Kauno viešinimo kampanijos sulaukė itin daug atgarsių. Tarp jų – vilniečių kvietimas atvykti į Kauną švęsti Vilniaus gimtadienio, taip pat neseniai surengta kampanija, kviečianti kauniečius grįžti į gimtąjį miestą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA