Po atnaujinimo Kauno „Akropolyje“ įsikūrė ir „Kakės Makės pasaulis“ | Kas vyksta Kaune

Po atnaujinimo Kauno „Akropolyje“ įsikūrė ir „Kakės Makės pasaulis“

Organizatorių nuotr.

Beveik 11 metų iš vaikiškų knygų puslapių Lietuvos vaikams puikiai pažįstama Kakė Makė persikelia ir į pramogų erdves. „Kakės Makės pasauliu“ pavadinta pramogų erdvė visai šeimai įsikūrė ir atnaujintoje Kauno „Akropolio“ laisvalaikio erdvėje.

„Kakės Makės pasaulis“ – naujos koncepcijos žaidimų zona, kurioje vaikai kartu su tėvais gali atsidurti mylimų herojų pasaulyje. Čia jie gali ne tik žaisti, bet ir mokytis.

Sukurta interaktyvi aplinka, kuri lavina vaizduotę, įkvepia kūrybiškumui, skatina smalsumą bei bendravimą su šalia žaidžiančiais vaikais ir pramogų erdvėje gyvenančiais personažais, padeda nugalėti baimes“, – apie naujos koncepcijos erdvę vaikams pasakoja Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė.

„Kakės Makės pasaulis“ / Organizatorių nuotr.

Visos pramogos šioje erdvėje orientuotos į vaikus nuo 3 iki 10 metų. „Kakės Makės pasaulyje“ pagal knygos iliustracijas įrengtas Kakės Makės kambarys ir Nykštuko laboratorija – čia mažieji gali žaisti jiems patinkančius žaidimus. Vyresniems vaikams įspūdį paliks kiti aktyvūs užsiėmimai – čiuožyklos, laipiojimas tinklais ir per įvairias kliūtis, kamuoliukų baseinas, čiuožimo lynu (angl. zip-line) trasa ir daugybė kitų pramogų.

Naujoji pramogų zona užima 700 kv. m. Joje vaikai galės ne tik žaisti, aktyviai pramogauti, bet ir susitikti su mylimais herojais – pačia Kake Make, Netvarkos Nykštuku, Monstrais, Dantukų fėja, Piratais ir kitais.

„Kakės Makės pasaulyje“ įrengta scena, kurioje vaikai galės stebėti spektaklius ar savo mėgstamų personažų pasirodymus, dalyvauti knygų pristatymuose ir kituose organizuojamuose renginiuose, patys šokti, dainuoti bei vaidinti.

„Kakės Makės pasaulis“ / Organizatorių nuotr.

„Tikimės, kad didesnės ir jaukesnės žaidimų zonos su knygos heroje priešakyje taps erdve, kur vaikai ir jų tėvai galės ne tik turiningai praleisti laisvalaikį, bet ir švęsti gimtadienius bei kitas šeimos šventes čia įrengtuose švenčių kambariuose“, – pasakojo Kauno „Akropolio“ atstovė.

Spalio mėnesį „Kakės Makės pasaulio“ mažųjų lankytojų laukia šie renginiai:

Spalio 12 d. 12:00 renginys „Kakė Makė ir Supertėčio diena“
Spalio 19 d. 12:00 renginys „Kakė Makė ir Dantukų fėjos puota“
Spalio 30 d. 18:00 renginys „Kakė Makė ir Supertėčio diena“
Spalio 31 d. visą dieną vyksiantis „Monstriškas siaubo vakarėlis“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA