Vytauto prospekte užsiliepsnojo troleibusas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Vytauto prospekte užsiliepsnojo troleibusas (papildyta)

Skaitytojų nuotr.

Pirmadienio pavakarę viena Kauno viešojo transporto parko seniena, vaizdžiai kalbant, iškeliavo su fejerverkais. Centrinėje miesto gatvėje užsidegė troleibusas – laimei, žmonės incidento metu nenukentėjo.

Apie 17.20 val. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai vienas po kito ėmė dalytis pranešimais apie Kauno centrą uždengusius dūmų kamuolius. Pasirodo, Vytauto prospekte užsiliepsnojo nuo geležinkelio link autobusų stoties judėjęs 7-o maršruto „Škoda“ troleibusas.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas portalui nurodė, kad į nelaimės vietą išsiųstos dvi autocisternos.

[susije_video kurie=””]

Prieš 17.30 val. gaisras jau buvo lokalizuotas, tačiau, kaip matyti iš vaizdo medžiagos, liepsnos troleibusą visiškai suniokojo. Ugniagesių duomenimis, žmonės incidento metu nenukentėjo.

Tuo tarpu Vytauto prospekte formuojasi spūstis, automobiliai stoja ir leidžiantis nuo kalno Tunelio bei Parodos gatvėmis.

Papildyta 18 val.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad žmonės sužaloti gaisro metu nebuvo. Ne vienas neišvežtas į ligoninę, tiesa, troleibuso vairuotojas patyrė didelį išgąstį.

Bendrovės „Kauno autobusai“ avarinės tarnybos dispečerė teigė dar nesusisiekusi su vairuotoju. Kol kas tiksliai nežinoma, dėl ko įsiplieskė ugnis.

Nelaimės liudininkų teigimu, gaisras kilo tiesiog žaibiškai. Pasigirdus įtartinam elektros gedimą išduodančiam traškėjimui, vos per minutę liepsnos apniko transporto priemonę. Keleiviai puolė lauk, vairuotojas esą bandė gesinti, tačiau užsitrenkus durims pats vos spėjo nerti iš tirštų dūmų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA