Šalia Kauno – kamikadzės su džipu lenkimas: kelionė vos nesibaigė tragiškai | Kas vyksta Kaune

Šalia Kauno – kamikadzės su džipu lenkimas: kelionė vos nesibaigė tragiškai

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienį kelyje Šakiai-Kaunas buvo užfiksuotas pavojingas džipo manevras, kurį automobilis atliko lenkdamas priešais jį važiuojančią transporto priemonę.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojas, kurio kelionė į Kauną, kaip pats teigia, vos nesibaigė tragedija.

„Vakar kelionė vos nesibaigė tragiškai, visa laimė spėjau sustot ir pasitraukt“, – pasakoja skaitytojas, automobilio vaizdo registratoriumi užfiksavęs pavojingą džipo lenkimą.

Avarinę situaciją vairuotojas nufilmavo spalio 5 dienos popietę, prie Lekėčių miestelio.

Skaitytojas pabrėžė, kad kelyje Kaunas-Šakiai, kuriame buvo nufilmuotas savižudiškas džipo manevras, greitis ribojamas iki 50 km/val.

„Matomumas buvo geras, prieš lenkdamas tikrai mane matė. Mano greitis buvo apie 50 km/val, visa laimė nevažiavau greičiau, nebūčiau spėjęs sustot ir pasitraukt iš kelio“, – įvykio detalėmis dalinosi vairuotojas.

Skaitytojas taip pat reiškė apmaudą, kad tokie žmonės kaip džipo vairuotojas nevertina nei savo, nei kitų žmonių gyvybių.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA