Fiksuoja skaitytojai: „Todžės“ kebabinės darbuotoja išvesta su antrankiais | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: „Todžės“ kebabinės darbuotoja išvesta su antrankiais

Stopkadras

Naktį iš penktadienio į šeštadienį ties „Todžės“ kebabine Akademijoje kauniečiai užfiksavo neįprastą įvykį. Kaip teigia skaitytojai, maitinimo įstaigos darbuotoja švaistėsi peiliu, todėl prireikė specialiųjų pagalbos tarnybų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas pranešė, kad policija pranešimą apie įvykį gavo 00 val. 46 min.

Konfliktas įvyko, atrodo, dėl itin menkos priežasties. Vienas klientas, tuo metu lankęsis kebabinėje, nusprendė išjungti šviesą. To pasekoje, kaip praneša „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, kebabinės darbuotoja pradėjo neadekvačiai elgtis.

„Darbuotoja užsibarikadavo, rėkė, kad neįleis nieko, buvo uždariusi kebabinę. Rankoje turėjo peilį, pareigūnai jau buvo paruošę tazerį“, – pasakojo skaitytojas.

Į įvykio vietą buvo nuspręsta iškviesti kebabinės savininką, kuris atrakino pastato duris, ir darbuotoją pareigūnai išsivedė uždėję antrankus.

Darbuotoja buvo perduota greitosios pagalbos medikams, sužalojimų nepatyrė. Patikrinus jos blaivumą, alkoholio jos kraujyje nerasta.

Įvykis tiriamas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA