Sulaikytas vyras dėkoja Kauno pareigūnams: daugiau tokių policininkų | Kas vyksta Kaune

Sulaikytas vyras dėkoja Kauno pareigūnams: daugiau tokių policininkų

Skaitytojo nuotr.

Penktadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė kiek neįprasta istorija – į redakciją kreipėsi vyras, kuris pareigūnų buvo pristatytas į Karo prievolės ir komplektavimo skyrių. Nors susidūrimas su policija buvo netikėtas, skaitytojui jis paliko tokį gerą įspūdį, kad prievolininkas panoro padėkoti pareigūnams.

Skaitytojas išreiškė didelę padėką dviem pareigūnams, kurie esą jam padėjo, buvo labai draugiški ir geri žmonės. „Iš pradžių mane sulaikė, nuvežė susipažinti su taisyklėmis Karo prievolės skyriuje, bet tai nesukėlė jokio blogo įspūdžio, nes gera kelionė ir draugiški pareigūnai atpirko“, – pasakojo jaunas vyras, pasidalijęs policininkų tarnybinio automobilio nuotrauka.

Negana to, prievolininkas teigė skubėjęs į susitikimą – pareigūnai padėjo ir čia. Susipažinus su privalomos karo tarnybos taisyklėmis, policininkai nuvežė vyruką į reikiamą vietą, ko pats jis jau nebūtų spėjęs padaryti. „Daugiau tokių policininkų, šitokie ir turi būti labai gerai vertinami!“ – džiaugsmo neslėpė vyras.

Pasiteiravus, kokiomis aplinkybėmis jį priverstinai prireikė vežti į Karo prievolės skyrių, skaitytojas tikino tarnybos nevengiantis, tačiau gyvenantis užsienyje. Grįžus parduoti automobilio, „Regitroje“ paaiškėjo, kad asmuo yra ieškomas, ir darbuotojui teko iškviesti policiją.

Kariuomenės darbuotojai administracine tvarka prievolininkui skyrė baudą – jis svarsto jau nebebūsiąs kviečiamas tarnybon, mat už kelių mėnesių vyrui sukanka 27-eri. „Iš policijos gavau tik pagalbą“, – pridūrė pašnekovas.

Įdomu, kad tas pats skaitytojas prieš gerą mėnesį pranešė apie neva betikslę ir gana agresyviai atliktą automobilio patikrą Rotušės aikštėje, kurios metu pareigūnai esą elgėsi nepagarbiai. „Na aš visada tikėjau, kad yra draugiškų ir žmoniškų policininkų – šiandien tokie ir pasitaikė“, – abi akistatas sulygino vyras.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA