Koncertą „Žalgirio“ arenoje surengsiantis E. Dragūnas: pasirodymai bus eksperimentiniai | Kas vyksta Kaune

Koncertą „Žalgirio“ arenoje surengsiantis E. Dragūnas: pasirodymai bus eksperimentiniai

Organizatorių nuotr.

Lieka vis mažiau laiko iki griausmingiausių SEL koncertų šįmet. Egidijus Dragūnas su muzikantų grupe jau paskelbė, jog netrukus koncertuos Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose. Tačiau, kaip skelbiama pranešime spaudai, šių metų pasirodymai bus kitokie nei įprastai.

„Iš viso pasirodysime tik trijuose miestuose: Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose. O netrukus SEL koncertuos ir Airijos lietuviams, kur rengiamas šou Dubline. Bet, suprantama, pagrindiniai koncertai vyks čia, Lietuvoje, – kalbėjo E. Dragūnas ir atskleidė didžiąją naujieną. – Visi šou bus kardinaliai skirtingi. Tai bus labai įdomūs renginiai ir visi jie bus eksperimentiniai.“

Pasak Egidijaus, jis šių metų koncertuose išbandys visiškai naujas technologijas, kurios iki šiol nebuvo naudotos pasirodymuose. Ir viskas yra daroma dėl vienos rimtos priežasties.

„Grupė SEL intensyviai ruošiasi į istoriją įeisiančiam pasirodymui Vilniaus Vingio parke, kuris yra planuojamas kitais metais. Todėl dabar dėsime visas pastangas, kad maksimaliai gerai pasiruoštume. Mūsų klausytojai yra grupės augimo ir tobulėjimo liudininkai, tad kartu siekiame tobulybės. Kviečiu kiekvieną nepraleisti progos išvysti tai, ką sugalvojome šįmet“, – pranešime cituojamas E. Dragūnas.

Primenama, kad SEL šou gruodžio 13 dieną vyks Vilniaus parodų ir kongresų centre „Litexpo“, gruodžio 21-ąją grupė drebins Kauno „Žalgirio“ areną, kur yra pasiekę visų laikų lankomumo rekordą, o per Kalėdas, gruodžio 25 dieną, pasirodys Šiaulių arenoje. Tuo tarpu Airijos lietuviai grupę SEL galės išgirsti lapkričio 2-ąją Dubline.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA