Jonavos rajone kariuomenės sraigtasparnis naktį ieškojo dingusio vaiko | Kas vyksta Kaune

Jonavos rajone kariuomenės sraigtasparnis naktį ieškojo dingusio vaiko

Asociatyvi / I. Budzeikaites nuotr.

Vėlų trečiadienio vakarą policija ieškojo iš namų išėjusio ir negrįžtančio dvylikamečio jonaviškio.

Spalio 2 d. apie 22.20 val. į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus kreipėsi sunerimę artimieji dėl popiet išėjusio iš namų ir vis negrįžtančio dvylikamečio jonaviškio. Nedelsiant į pranešimą sureagavę policijos pareigūnai pradėjo intensyvius berniuko paieškos veiksmus.

Vykdant dingusio berniuko paiešką bendrauta su daugybe asmenų, siekiant gauti bet kokios naudingos informacijos, padėsiančios rasti vaiką. Tuo pat metu intensyvią paiešką vykdė Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės kinologai su tarnybiniais šunimis. Kiti pareigūnai apžiūrėjo teritorijas, tikrindami aplinkinius kaimus bei apleistus pastatus. Į pagalbą apie 2 val. nakties taip pat buvo pasitelktas ir Karinių oro pajėgų sraigtasparnis.

Sraigtasparnis apylinkes iš oro žvalgė dvi valandas, spalio 3 d. apie 2 valandą nakties, neradus ieškomojo, orlaivis grįžo į paieškos ir gelbėjimo postą.

Šiandien ryte, apie 8.30 val., Jonavos rajone esančiame Šveicarijos kaime, toliau vykdydamos paieškos veiksmus, Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnės pastebėjo šalikele einantį vaiką. Pareigūnės pagal turimą informaciją, supratusios, kad tai tas pats ieškomas dvylikametis.

Ir rūbais, ir karšta arbata sušildytą vaiką, pareigūnai kartu su artimaisiais pristatė į gydymo įstaigą apžiūrai. Berniukas rastas gyvas ir sveikas, tik sušalęs – visą naktį jis teigė praleidęs apleistoje fermoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA