Dėl narkotikų Kaune pričiuptas verslininkas išvengė suėmimo | Kas vyksta Kaune

Dėl narkotikų Kaune pričiuptas verslininkas išvengė suėmimo

Skaitytojų nuotr.

Kaip rašė portalas „Kas vyksta Kaune“, trečiadienį Jonavos gatvėje pareigūnams patikrinus „BMW X5“ automobilį, šiame galimai rasta narkotinių medžiagų. Įtariamasis sulaikytas, kratos vykdytos jo ir šeimynykščių namuose, tačiau galiausiai vyras paleistas į laisvę.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apygardos prokuratūros atstovė Izabelė Bočkienė, automobilio vairuotojas Karolis Tautkus trečiadienį buvo nugabentas į areštinę, bet jau kitą dieną išėjo į laisvę.

I. Bočkienė patvirtino, jog vyksta ikiteisminis tyrimas, o įtariamajam yra skirtos švelnesnės kardomosios priemonės nei suėmimas – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas registruotis policijoje.

Be disponavimo narkotinėmis medžiagomis, vyras yra kaltinamas nelegalus ginklo ar šaudmenų laikymu pagal LR baudžiamojo kodekso 253 straipsnį.

Primename, kad trečiadienį, per Angelų sargų dieną, didelės pareigūnų pareigos zujo Jonavos gatvėje ir restorano „Floros simfonija“ prieigose. Policininkai prieš vidurdienį fotografavo iš sustabdyto „BMW“ ištrauktus sunkius maišus, iš pažiūros prikrautus cemento.

Greit paaiškėjo, kad teisėsaugos dėmesio centre atsidūrė „Floros simfonijos“ vadovės Halinos Tautkuvienės sūnus. Moteris tikino, kad maišuose buvo statybinės medžiagos, o visas pareigūnų sujudimas tėra blefas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA