Kaune iškilmingai paminėta angelų sargų diena | Kas vyksta Kaune

Kaune iškilmingai paminėta angelų sargų diena

Organizatorių nuotr.

Šiandien Kauno apskrities policijos komisariatas Šv. Arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje iškilmingai paminėjo Policijos dieną. Po šv. Mišių ir jaunųjų pareigūnų priesaikos buvo apdovanoti labiausiai nusipelnę policininkai, praneša Kauno rajono benruomenė savo „Facebook“ paskyroje.

Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Paulius Visockas įteikė mero Valerijaus Makūno apdovanojimus Angelų sargų dienos proga Kauno rajono policijos komisariato pareigūnams.

Už profesionalumą ir nuopelnus teisėsaugos srityje savivaldybės medaliai (pasižymėjimo ženklai) įteikti Kauno rajono policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus viršininkui Aidui Švaikauskui ir vyresniajai tyrėjai Vitai Valatkevičienei.

Už nepriekaištingą tarnybą ir aktyvų bendradarbiavimą su savivaldos institucijomis Kauno rajono ženklai – plaketės įteiktos Kauno rajono policijos komisariato 2-ojo skyriaus vyresniajam tyrėjui Robertui Brundzai ir 1-ojo skyriaus vyresniajam tyrėjui Virginijui Kantanavičiui.

1-ojo veiklos skyriaus vyresniesiems tyrėjams Ievai Čiuprinskaitei ir Tomui Čepkauskui už nepriekaištingą tarnybą ir aktyvų bendradarbiavimą su savivaldos institucijomis įteiktos mero padėkos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA