Susidūrus trims automobiliams, labiausiai kliuvo mažutėliam „Opeliui“ | Kas vyksta Kaune

Susidūrus trims automobiliams, labiausiai kliuvo mažutėliam „Opeliui“

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Nelaimių trečiadienis Savanorių prospekte tęsiasi. Popiet netoli „Žėručio“ susidūrė trys automobiliai, vienai moteriškei iškviesta greitoji pagalba.

„Kas vyksta Kaune“ objektyvai vienoje pagrindinių Kauno gatvių ties 273-iu pastatu sudaužytas tris transporto priemones užfiksavo apie 13.30 val. Portalo duomenimis, „Opel Corsa“ rėžėsi į „Toyota Auris“, o į „Opelį“ dar trenkėsi „Honda CRV“.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas nurodė, kad 13.03 val. fiksuotas pranešimas apie „Opel“, „Toyota“ ir „Honda“ automobilių susidūrimą. Įvykio vietoje dirba pareigūnų ekipažas, apie vairuotojų žinių kol kas nėra.

Pirminiais duomenimis, greitosios brigada iškviesta profilaktiškai. Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja patikslino, kad viena moteris patyrė šoką, tačiau žmogus sužalotas nebuvo.

Trečiadienį apie vidurdienį smarkiai Kauno centrą užkišęs eismo įvykis registruotas ir Savanorių prospekto kalno apačioje. Čia susidūrus troleibusui su mikroautobusu, aplinkinėse gatvėse stojo automobiliai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA