Neramus antradienis Kauno keliuose: troleibusas kliudė ant kelio sėdėjusį vyrą | Kas vyksta Kaune

Neramus antradienis Kauno keliuose: troleibusas kliudė ant kelio sėdėjusį vyrą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Spalio 1-ąją Kauno keliuose užregistruoti net keli įvykiai, kurių metu nukentėjo žmonės. Viename incidente sužalotas nepilnametis, kitame – troleibusas kliudė ant kelio sėdintį vyriškį.

Lietuvos kelių policija pranešė, kad viename antradienio įvykyje Kaune nukentėjo nepilnametis, 9-erių berniukas. 15.30 val. Kaune, Savanorių pr. nuo P. Lukšio g. link Pakraščio g. važiavo automobilis „Nissan Qashqai”, (reg. Didžiojoje Britanijoje), vairuojamas 51 m. vyro, kuris, sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu automobiliu „Volvo V70”.

Po susidūrimo automobilis „Nissan” užvažiavo ant žalios vejos ir galine dalimi atsitrenkė į medį. Eismo įvykio metu nukentėjo ir į Kauno klinikas buvo pristatyti du automobilio „Nissan” keleiviai, 9-erių berniukas ir 40-metė moteris.

Panašiomis aplinkybėmis Kaune įvyko dar vienas eismo įvykis, kuomet išvažiuodamas iš prekybos centro teritorijos, automobilis „Mercedes Benz“, sukdamas į kairę, nepraleido tiesiai pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Nissan Murano“, šio vairuotoja buvo nežymiai sužeista.

Taip pat antradienį 19.40 val., Kaune, P. Lukšio g., prie maršrutinio transporto sustojimo vietos, troleibusas kliudė ant kelio sėdėjusį vyriškį. Vyras buvo blaivus, nesegėjo jokių šviesą atspindinčių elementų, todėl tamsoje, lyjant, buvo nematomas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA