Įspėjimas vairuotojams: Savanorių kalnas nepravažiuojamas | Kas vyksta Kaune

Įspėjimas vairuotojams: Savanorių kalnas nepravažiuojamas

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Trečiadienį po vidurdienio Savanorių prospekto apačioje susidūrus troleibusui su mikroautobusu, stringa eismas Kauno centre. Spūstys driekiasi iš abiejų pusių.

„Venkite posūkio nuo pilies link Savanorių kalno, nepravažiuojama“, – neseniai nuaidėjo pranešimas socialiniuose tinkluose. Paviešintoje nuotraukoje matyti, kad į E. Ožeškienės gatvę iš Savanorių prospekto sukantis troleibusas „užspaudė“ „Volkswagen“ mikroautobusą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie šią avarija gautas 12.11 val. Apie sužalotus asmenis duomenų nėra, apie vairuotojų blaivumą kol kas taip pat nežinoma.

Tuo metu važiuojant nuo Kauno pilies formuojasi nemaža spūstis, vairuotojams sudėtinga pasukti kairėn link Savanorių prospekto, o nusileidus nuo kalno – į E. Ožeškienės gatvę.

Troleibusai jungiasi ant gretimo tinklo, kad galėtų apvažiuoti kliūtį / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Kamštis prasideda jau Vilijampolėje, ties Jurbarko gatvės ir Raudondvario plento žiedine sankryža, automobiliai stovi ir Birštono gatvėje.

Automobilių eilė per Šv. Gertrūdos gatvę tęsiasi iki pat Vilijampolės / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Lyg to būtų maža, „Kauno gatvių apšvietimo“ darbininkai plušėjo prie naujo šviesoforo ties E. Ožeškienės viešojo transporto stotele. Jų technika užtvėrė vieną juostą K. Donelaičio gatvės kryptimi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA