Jonavos gatvėje iškračius prabangų „BMW“, gausios policijos pajėgos suvažiavo prie „Floros simfonijos“ | Kas vyksta Kaune

Jonavos gatvėje iškračius prabangų „BMW“, gausios policijos pajėgos suvažiavo prie „Floros simfonijos“

Skaitytojų nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Trečiadienį teisėsaugininkų karštuoju tašku tapo Jonavos gatvė. Iš pradžių patikrinimui čia sustabdžius „BMW“ visureigį, vėliau policijos pareigūnai sugužėjo prie žinomo restorano, nors, kaip paaiškėjo, kratos vykdytos dviejų asmenų namuose.

Viskas prasidėjo automobilio patikrinimu

Kaip pasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, neramumai prieš vidurdienį prasidėjo ir ilgokai tęsėsi ties Jonavos gatvėje 206-u numeriu pažymėtu pastatu. Čia pareigūnai sustabdė „BMW X5“ visureigį.

Liudininkų teigimu, atlikta „BMW“ krata, Jonavos gatvėje pirmyn atgal zujo policijos ir kiti automobiliai. Galiausiai, visi išsiskirstė, teliko stovėti tikrintas visureigis.

Kaip rašė portalas „Kauno diena“, iš „BMW“ bagažinės pareigūnai iškėlė ir fotografavo du sunkius maišus, panašius į cemento. Policija portalui galiausiai patikslino, kad pas 34-erių automobilio vairuotoją rasta „psichotropinių tablečių ir paketėlis su milteliais“.

Vyksta ikiteisminis tyrimas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad trečiadienį, apie 11 val., patikrinimui sustabdyto automobilio „BMW“ viduje rasta galimai narkotinės medžiagos.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d., dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šiuo metu, nurodė J. Kazragytė, atliekami tolimesni procesiniai ikiteisminio tyrimo veiksmai. Rytoj, atlikus pirminius veiksmus, galima tikėtis iš teisėsaugos sulaukti daugiau detalių apie šį įvykį.

Maišų turiniu neabejoja

Popiet „Kas vyksta Kaune“ pasiekė nauja žinia, kad gausios policijos pajėgos suvažiavo prie Jonavos gatvėje esančio populiaraus restorano „Floros simfonija“.

Kaunietė portalui sakė, kad pareigūnai prieš kelias valandas tikrino kaip tik restorano savininko brolio „BMW“. Kauno apskrities VPK budėtojas buvo lakoniškas: „Patikrinimui sustabdytas automobilis, kažką rado neleistino, pareigūnai toliau dirba, atliekamos kratos.“

„Floros simfonijos“ vadovė Halina Tautkuvienė, patvirtinusi teisėsaugos akiratyje atsidūrus savo sūnų, teigė, kad kratos atliktos ne pačiame restorane, o greta esančiuose jos ir sūnaus namuose.

Visgi pareigūnai, anot moteris, nieko nerado, sujudimą ji įvertino kaip blefą ir žiniasklaidos išpūstą burbulą. H. Tautkuvienė patikino, kad policijos paimtuose maišuose buvo statybinės medžiagos, o restoranas šiuo metu veikia kaip įprasta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA