Už išlaikytą vairavimo egzaminą kauniečio užsiprašė didžiulės sumos | Kas vyksta Kaune

Už išlaikytą vairavimo egzaminą kauniečio užsiprašė didžiulės sumos

Archyvo nuotr.

Vairavimo egzaminas „Regitroje“ yra daug nervų kainuojantis iššūkis. Todėl, visai nenuostabu, jog internete atsiranda sukčių, kurie siekia pasinaudoti galimybe apgauti žmones ir siūlo paslaugą, kuri leidžia išvengti šio galvos skausmo ir tapti vairuotoju.

[galerija kiek=”2″]

Po pietų „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalino pokalbiu su vienu iš tokios paslaugos tiekėju. Susirašinėjame per „Facebook“ skaitytojas yra tikinamas, jog egzamino išlaikymas yra garantuotas, o patį egzaminą atliks kitas asmuo.

„Paslaugos“ kainą galima pavadinti vienu žodžiu – astronominė. Egzamino išlaikymas pareikalaus piniginę patuštinti 1200 eurais (su 200 eurų avansu).

Nuo pat pradžių turėtų skambėti pavojaus varpai. Priešingai, nei pavyzdžiui automobilio techninė apžiūra, egzamine turi dalyvauti asmuo, kuris siekia gauti teises, tad savaime suprantama – kitas žmogus už jus negali laikyti egzamino.

Dar vienas momentas: garantija, jog egzaminas bus išlaikytas. Net ir profesionalus vairuotojas egzamino metu gali padaryti kritinę klaidą ir egzamino neišlaikyti, tad jokios garantijos negali būti.

Įdomu tai, jog egzamino kaina „Regirtos“ padalinyje yra 31 euras. Jei esate miklūs skaičiuotojai ko gero suskaičiavote, kad už tokią sumą, vairavimo egzaminą galite laikyti netgi 38 kartus. Galima teigi, kad yra paprasčiau ir pigiau išsilaikyti egzaminą pačiam, nekalbant apie faktą, jog siūlomas egzamino „išlaikymas“ yra tik pasipinigavimo šaltinis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA