Kaišiadoryse nužudytas žmogus, žaibiškai sučiuptas įtariamasis | Kas vyksta Kaune

Kaišiadoryse nužudytas žmogus, žaibiškai sučiuptas įtariamasis

Asociatyvi / Lietuvos policijos nuotr.

Šeštadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pastebėtas policijos sujudimas kelyje Kaunas-Vilnius kilo ne be reikalo. Pasirodo, Kaišiadoryse nušautas vyras, įtariamasis sulaikytas nepraėjus nė valandai po nusikaltimo.

Kaip vėlų šeštadienio vakarą pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), rugsėjo 28 d., apie 18.30 val., gautas pranešimas, kad Kaišiadoryse, Gedimino gatvėje, nuaidėjo šūvis.

Nedelsiant į gautą pranešimą sureagavę ir į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado 1975 m. gimusį vyrą su galimai šautinėmis žaizdomis, kuriam greitosios pagalbos medikai konstatavo mirtį.

Pradėjus intensyvius įtariamojo paieškos veiksmus, skelbia Kauno apskrities VPK, operatyvaus ir profesionalaus policijos pareigūnų darbo dėka nepraėjus nei valandai rastas įtariamasis nužudymu.

1948 m. gimęs vyras apie 19.15 val. sulaikytas Kaišiadoryse, taip pat rastas galimai šaunamasis ginklas. Sulaikymo metu įtariamasis nesipriešino, jam nustatytas 1,16 prom. girtumas.

Kauno apskrities VPK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo, aiškinasi įvykio aplinkybes. Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 1 d., už tai gresia laisvės atėmimas iki penkiolikos metų.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šeštadienį, apie 19 val., kauniečiai pastebėjo gausias policijos pajėgas – šešis ar septynis ekipažus – važiuojant keliu Kaunas-Vilnius. Skaitytojų teigimu, tai buvo vien policijos mikroautobusai.

Susisiekus su Kauno apskrities VPK budėtoju ir pasiteiravus, kokiu tikslu gausios pajėgos galėjo judėti Vilniaus kryptimi, apie ką tik įvykusį nužudymą jis neužsiminė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA