Kauniečiai džiaugėsi viena paskutinių šiemet šiltų dienų | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai džiaugėsi viena paskutinių šiemet šiltų dienų

R. Tenio nuotr.

Paskutinis rugsėjo penktadienis Kaunui padovanojo nepaprastai šiltą ir malonią dieną. Ne vienas praeivis miesto centre išsirengė net iki marškinėlių trumpomis rankovėmis ir leido sau patinginiauti saulės atokaitoje.

Oro temperatūrai penktadienį įkaitus beveik iki 20 laipsnių, kauniečiai trumpam nusimetė paltus ir šalikus, be kurių komfortiškai egzistuoti atvirame ore paskutiniu metu buvo sudėtinga.

Gyventojai mėgavosi šiltais saulės spinduliais prie Soboro, Laisvės alėjoje ir Santakos parke, o jaunimas Jono Pauliaus II akivaizdoje neatsispyrė futbolo mačui.

Visgi ruduoti jau pradėję medžiai lapus mesti greit pradės visu smarkumu. Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, jau šeštadienį dangų Kaune uždengs debesų marška, pradės lyti, o temperatūra kils daugiausia iki 13 laipsnių.

Debesuotas su pragiedruliais numatomas ir sekmadienis, po vidurdienio vėl sulauksime lietaus, nors labai vėsu nebus – šils iki 15 laipsnių. Kasdien pakrapnoti turėtų ir visą kitą savaitę, termometrų stulpeliai įdienojus rodys 12-15 laipsnių šilumos.

Detalią orų prognozę rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA