Paviešintas vogto „BMW“ gaudynių Kauno centre vaizdo įrašas | Kas vyksta Kaune

Paviešintas vogto „BMW“ gaudynių Kauno centre vaizdo įrašas

Stopkadras

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas trečiadienio popietę pasidalijo Kauno centre vykusių įtemptų gaudynių vaizdo įrašu. Dideliu greičiu skriejęs neblaivus vairuotojas, sėdėjęs už vogto „BMW“ vairo, kelionę baigė atsitrenkęs į namo sieną.

Video medžiagoje matyti, kad gaudynės prasideda Kęstučio gatvėje. Ties Maironio gatvės sankryža, kaip anksčiau skelbė Policijos departamentas, Kauno pareigūnai ir pastebėjo vogtą „BMW 318“. Reikia pažymėti, įraše dėl techninių nesklandumų nurodomas netikslus laikas.

Dideliu greičiu skriejantį ir ištisines linijas kertantį automobilį policininkai nusivijo Karaliaus Mindaugo prospektu link Senamiesčio. Ties Aleksoto tiltu „BMW“ šiek tiek atitrūko, tačiau Rotušės aikštėje ekipažas prie jo priartėjo, o sukant į Muziejaus gatvę nesuvaldyta galiniais ratais varoma transporto priemonė rėžėsi į namo sieną.

Policijos departamento duomenimis, Vilkaviškyje 1987 m. gimusiam vyrui priklausantį „BMW“ sučiuptas asmuo trečiadienį, apie 3.15 val., pagrobė grasindamas daiktu, panašiu į ginklą.

Eismo įvykio vietoje Kauno senamiestyje sulaikytas transporto priemonę vairavęs neblaivus (0,95 prom. alkoholio) vyras, gimęs 1996 m. Tiesa, minėtas ginklas nerastas. Įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA