Kauniečiai vasarą išnaudojo kitaip: pėsčiomis keliavo iki Palangos | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai vasarą išnaudojo kitaip: pėsčiomis keliavo iki Palangos

„Stop“ kadras iš vaizdo įrašo.

Neseniai pasibaigusi vasara kiekvienam įteikė vis kitokius prisiminimus. Kas pailsėjo, kas pakeliavo, o kas įgyvendino užsibrėžtą avantiūrą.

Trys vaikinai iš Kauno: Rimvydas Ardickas, Dovydas Šaudys, Kastytis Valevičius nusprendė šią vasarą paskirti žygiui iki Baltijos jūros.

Kauniečiai keliavo dvyliką dienų. Pirmąją dieną 10 val. 04 min. vaikinai pajudėjo iš Kauno ir įveikė 30 km. Vėliau per dieną vidutiniškai nueidavo apie 20 km. „Jautėme, kad viską filmuoti ir tuo pačiu derintis su žygio sunkumais nėra taip paprasta“, – įspūdžius pasakojo R. Ardickas.

Įveikus 150 km. vaikinai nusprendė pailsėti, nes prieš akis dar laukė dviejų dienų kelionė iki Nidos, o jau buvo sunku eiti, skaudėjo ne tik kojas, bet nuvargo ir nugara.

Kauniečiai keliavo iš Kaunas iki Kačerginės, vėliau Zapyškio, Vilkijos, Veliuonos, Panemunės, Jurbarko, Šilutės, Ventės, nuo kurios keltų kėlėsi į Nidą, o iš ten į Klaipėdą ir galiausiai – Palangą.

Pirmas naktis vaikinai nakvojo palapinėse: „Poto kelis kartus mus priėmė į namus, paprašius, ar galime pasistatyti palapinę kieme.“

Kelionėje žinoma pasitaikė ir lietus, gero oro juk neužsakysi. Tokia avantiūra tikrai reikalauja ištvermės.

Pasiekus kelionės tikslą R. Ardickas neslėpė, kad užplūdo keistas, tačiau nuostabus jausmas: „Tai, kas kažkada buvo tik pasvajojimai prieš miegą, pagaliau buvo įgyvendinta!.“

„Tas jausmas pasiekus tikslą privertė mūsų galvas sprogti nuo to, kad pasiekus vieną tikslą, mes galime įgyvendinti kažką dar didesnio“, – džiaugsmo neslėpė keliautojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA