Kelininkai Kaune asfaltą kloja tiesiai į balą | Kas vyksta Kaune

Kelininkai Kaune asfaltą kloja tiesiai į balą

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai jau ne pirmą kartą užfiksuoja, kaip kelininkai nusprendžia kelią asfaltuoti būtent per lietų.

Prieš kelias dienas skaitytojai užfiksavo, kaip Bitininkų g. UAB „Kauno švara“ kloja asfaltą tiesiog į balą.

Susisiekus su „Kauno švaros“ viešųjų ryšių specialistu Jonu Tumpa šis teigė, kad nieko tokio neįvyko: „Bitininkų g. asfaltas buvo klojamas sausai ir tik iki lietaus. Prasidėjus lietui – asfalto vežimo ir klojimo darbai buvo atšaukti: vaizdo įraše matoma, kad asfalto klotuvas stovi šalikelėje ir per lietų nedirbo. Taip pat, įraše matomi baigiamieji darbai – „Kauno švara” darbininkai lygino asfalto likučius, o volas užbaiginėjo asfalto lyginimo darbus, kuris buvo paklotas iki lietaus.“

„Lietus asfalto dangai kenktų tokiu atveju, jei jis būtų klojamas ant vandens. Vykdant lyginimo darbus volu – naudojamas vanduo, kad asfaltas nekibtų prie volo, todėl lietus nepakenkė paklotos dangos kokybei ir patvarumui“, –pasakojo „Kauno švaros“ specialistas

Šiuo metu „Kauno švara” Bitininkų g. darbus jau yra baigusi. Gatvėje buvo atlikti asfaltavimo ir frezavimo darbai, kurios metu išklota virš 2000 kv. m asfaltinės dangos.

Tačiau, tokį kelininkų darbą skaitytojai užfiksuoja jau ne pirmą kartą. Liepos viduryje AB „Kauno tiltai“ asfaltavę Veiverių g. prie Europos pr. sankryžos dirbo per stiprų lietų ir asfaltą dėjo tiesiai į balą. Tą pačią dieną per lietų asfaltavo ir Veiverių g. sankryžą prie Vytauto tilto per Nemuną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA