Minia gerbėjų plūdo susitikti su „Žalgirio“ krepšininkais | Kas vyksta Kaune

Minia gerbėjų plūdo susitikti su „Žalgirio“ krepšininkais

R. Tenio nuotr.

Penktadienį naujojoje Kauno „Akropolio“ laisvalaikio ir restoranų erdvėje tvyrojo sportinė atmosfera. Čia ištikimiausiems Kauno „Žalgirio“ gerbėjams ir žiniasklaidai pirmą kartą viešai buvo pristatyta 2019–2020 metų sezono komandos sudėtis.

Rugsėjo 20 d. renginio metu su gerbėjais pasisveikinti atvyko ir komandos senbuviai, ir penki naujieji komandos žaidėjai: Thomasas Walkupas, Alexas Perezas, Nigelas Hayesas, Erikas Venskus, Karolis Lukošiūnas, Laurynas Birutis, Artūras Milaknis, Martinas Gebenas, Rokas Jokubaitis, Zachas LeDay.

Taip pat su sirgaliais bendravo ir neseniai iš pasaulio čempionato Kinijoje sugrįžę ir šią savaitę prie treniruočių prisijungę Lietuvos rinktinės nariai Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas, Marius Grigonis, Lukas Lekavičius bei australas Jockas Landale‘as.

„Žinau, kaip lietuviai myli krepšinį, ir šiandien tuo galėjau dar kartą įsitikinti. Nors į Lietuvą atvykau vos prieš kelias dienas, iškart pajutau nemenką dėmesį. Sirgalių palaikymas tikrai džiugina ir motyvuoja dar labiau stengtis aikštelėje. Labai džiaugiuosi, kad „Žalgiris“ turi tiek daug ištikimų gerbėjų“, – sakė J. Landale‘as.

Kartu su krepšininkais, gerbėjams pasirodė ir „Žalgirio“ komandos treneriai – Šarūnas Jasikevičius, Darius Maskoliūnas, Tomas Masiulis bei kiti trenerių štabo nariai.

„Visų pirma, noriu dar kartą padėkoti „Žalgirio“ sirgaliams už rekordinį palaikymą praėjusio sezono kovose. Žvelgiant į tai, kiek žmonių mus sutiko šiandien čia, Kauno „Akropolyje“, panašu, kad aistringo palaikymo sulauksime ir šiemet. Šis renginys yra puiki proga mūsų sirgaliams susipažinti su komandos naujokais, o mums, treneriams, svarbiausia, kad jie atrastų ir savo vietą aikštelėje“, – teigė Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Š. Jasikevičius.

Pristatymo šventės metu gerbėjai galėjo išbandyti save įvairiose rungtyse, laimėti prizų. Gerbėjų dėmesiu pamaloninti žalgiriečiai fotografavosi su gerbėjais, dalino autografus bei atsakinėjo į žiūrovų užduotus klausimus. Naujos komandos pristatymo šventėje gerą nuotaiką kurti padėjo „Žalgirio“ komandos šokėjos bei tradicinis klubo simbolis Žalgirinis.

„Žalgirio“ krepšininkai Kauno „Akropolyje“ sirgaliams pristatomi reguliariai – prekybos centras remia komandą jau dešimtmetį. Čia taip pat veikia ir oficiali Kauno „Žalgirio“ parduotuvė.

„Komandos pristatymai Kauno „Akropolyje“ yra tapę neatsiejama mūsų rudens renginių tinklelio dalimi. Kiekvieną rudenį smagu matyti, kaip Kauno „Akropolis“ nusispalvina žaliai-baltai pasipuošusiais komandos sirgaliais. Džiaugiamės, kad ir šį sezoną galime prisidėti prie krepšinio populiarinimo, o mūsų partnerystė su „Žalgiriu“ netrukus peržengs antrojo dešimtmečio ribą“, – sako Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė.

„Betsafe–LKL“ sezoną žalgiriečiai pradės rugsėjo 22 d. Šiauliuose, o pirmosios rungtynės „Žalgirio“ arenoje bus sužaistos rugsėjo 25-ąją su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA