Šeštadienį „Žalgirio“ areną šturmuos didžiausia mados ir grožio mugė „Design for life“ | Kas vyksta Kaune

Šeštadienį „Žalgirio“ areną šturmuos didžiausia mados ir grožio mugė „Design for life“

Organizatorių nuotr.

Ar jau pradėjote ruošti spintas, kosmetines bei namus šaltiesiems sezonams? Šį šeštadienį tam turėsite puikią progą – į Kauno „Žalgirio“ areną atvyksta populiariausia ir didžiausia mados ir grožio mugė „Design for life“.

Praėjusį rudenį tūkstančius lankytojų sutraukusi mugė šiemet taip pat kvies įsigyti drabužių, avalynės, kosmetikos bei grožio prekių, interjero detalių, žvakių, kvapų, keramikos ir prekių vaikams.

Nuo 10 iki 16 valandos „Žalgirio arenoje“ susiburs virš 150 prekės ženklų ir jų atstovų, o pirmųjų lankytojų lauks dovanos.

Kvies įsigyti nuo drabužių iki žvakių

Šeštadienį nuo 10 iki 16 valandos vyksianti mados ir grožio mugė „Design for life“ po vienu stogu sujungs per 150 mados ir grožio kūrėjų, kurie į „Žalgirio areną“ atvyks ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos.

Kosmetika, grožio priemonės, drabužiai, aksesuarai, papuošalai, rankinės, avalynė, vaikiški ir vyriški drabužiai, interjero detalės, žvakės, kvapai – tokia gausa pasiūlymų pasitiks mugės lankytojus.

Pirmiesiems lankytojams – nemokami žurnalai

Nemokamu įėjimu bei gausybe prekės ženklų vienoje vietoje viliosianti mados ir grožio mugė „Design for life“ pirmuosius savo lankytojus pasitiks ir su dovanomis.

Jų lauks nemokamai dalinami žurnalai. Tad jei dar svarstai, ar paskirsti savo šeštadienį madai ir grožiui, nedvejok. Nemokamas renginys duris atvers jau rugsėjo 21 dieną, šeštadienį, nuo 10 iki 16 valandos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA